AK Parti Milletvekili Adayi Orhan Narin Açiklamasi 'Biz Gerçekleri Anlatiyoruz, Algi Yapmiyoruz'

AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili Adayi Orhan Narin, Sariyer’de esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Narin, "Hem Merkez Mahallemizde hem de Poligon Mahallemizde esnaf ziyaretleri gerçeklestirdik. Gittigimiz yerlerde aykiri tepkilerle karsilasmiyoruz. Biz gerçekleri anlatiyoruz. Algi yapmiyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayi Orhan Narin Açiklamasi 'Biz Gerçekleri Anlatiyoruz, Algi Yapmiyoruz'
AK Parti Istanbul milletvekili adaylari, seçim çalismalarina üç bölgede devam ediyor. Saha çalismalarina Sariyer’de devam eden AK Parti Istanbul 2’nci Bölge Milletvekili Adayi Orhan Narin, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Narin’e Sariyer Ilçe Teskilati da eslik etti. Vatandaslardan 14 Mayis cumhurbaskanligi seçimleri için destek isteyen Narin, basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

“Insanlar geliyor dertlerine derman ariyorlar”

Narin, yaptigi açiklamada, “Bugün Sariyer’deyiz. Hem Merkez Mahallemizde hem de Poligon Mahallemizde esnaf ziyaretleri gerçeklestirdik. Gittigimiz yerlerde aykiri tepkilerle karsilasmiyoruz. Biz gerçekleri anlatiyoruz. Algi yapmiyoruz. Yaptigimizi anlatmaya çalisiyoruz. Bugün Merkez Mahallemizdeki AK noktamiza da ugradik. Orada diger partilerin de noktalari, çadirlari vardi. Burada da gördügüm bunu tarafsiz olarak da görecektir. AK Parti’ye karsi bir ilgi, alaka var, insanlar geliyor dertlerine derman ariyorlar. Digerlerine baktiginizda öyle bir iltifat göremiyorum. Gittim onlarin her birini ziyaret ettim. Biz nezaketen selam verdik. Gördügümüz su, burada Sariyer’de de yerelden çok sikayet aliyoruz. Biz burada da AK Parti belediyeciligi yaptik zamaninda. Simdi tercihlerini degistirmisler ama bu degisiklikten pisman olduklarini duyuyoruz. Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin burada hizmeti var mi diye sordum. Burada da göremedim. 2019’daki ayni kisiler su an da merkezi hükümete aday olduklarini ifade ediyorlar. Ne yaptiniz 2019’dan beri sordugumda. Birçok yerde ses çikmadi. Elle tutulur gözle görülür bir sey yapin. Bunu Sariyer’de de sordugumda burada da hizmet yok diyorlar” seklinde konustu.



“Allah’in izniyle seçimi ‘Reis’ kazanacak”

Poligon Mahallesi esnafi Mucip Yilmaztürk ise, "vekillerimiz insallah bundan sonra da vatandasla iç içe olur" diyerek, “Biz de milletvekili adayimizi destekleyecegiz insallah. Çalismalarini sahada görüyoruz. Insallah onlar için iyi olur, bizim için ve ülkemiz için iyi olur. Allah’in izniyle seçimi ‘Reis’ kazanacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA