Agri'da 'Trafik Haftasi' Etkinlikleri

Agri Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekiplerince, vatandas ile çocuklara, trafik kurallari bilgilendirilmesi yapildi.

Agri'da 'Trafik Haftasi' Etkinlikleri
Karayolu Trafik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Agri Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü personeli ve diger paydas kurumlarin katilimiyla vatandaslara trafigin bu yilki mottosu olan "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" basta olmak üzere, "Yayalar Kirmizi Çizgimiz" ve Trafikte Her Yil Daha Iyiye” kampanyalari hakkinda çesitli etkinlikler yapildi. Çocuklar, yayalar, sürücüler ve yol kullanicilarina bilinçlendirme adina gerek görsellerle, gerek vatandaslarla bir araya gelerek Trafik kurallari ve kurallara uymanin önemi vurgulandi. Agri’da bulunan okullarda ögrencilere yönelik olarak trafik güvenligi konusunda egitim verildi.

Vatandaslarin yogun olarak bulundugu Cumhuriyet Caddesi’ne trafik standi kurularak vatandaslarin trafik kurallari konusunda bilinçlenmesi saglandi. Ayrica trafik kazasina karismis ailelere trafik personelince ziyarette bulunuldu. Hafta boyunca trafik etkinliklerinin devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA