Tarsus'ta Yol Yapim Çalismalari Sürüyor

İçel Büyüksehir Belediyesince, Tarsus’un Ferahim Salvuz Mahallesi’nin ana arterinde bozuk zemin söküm ve sicak asfalt serim çalismalarina devam edildigi bildirildi.

Tarsus'ta Yol Yapim Çalismalari Sürüyor
Mahallenin ana arteri konumunda bulunan Sehit Mehmet Sen Caddesinde geçtigimiz aylarda bozuk zemin söküm, revize ve ardindan sicak asfalt serim islemlerini bitiren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, simdi de mahallenin sik kullanilan Molla Kerim Caddesi üzerinde de benzer çalisma uyguladi. Ferahim Salvuz Mahallesi ile Yarbay Semsettin Mahallesi’nin sinirini olusturan Bilal-i Habes Caddesi üzerinde de yipranmis zemini söken Büyüksehir Yol Yapim ekipleri, bin 100 metre sicak asfalt dökümü gerçeklestirdi.

“Araçlarimiz artik zarar görmüyor”

Ferahim Salvuz Mahallesi’ndeki çalismalardan memnuniyetlerini dile getiren esnaflardan Mehmet Karaca, is yerinin önündeki yolun daha önceden çok kötü oldugunu ve parkelerin çökmüs oldugunu ifade ederek, “Sag olsun Vahap Seçer Baskan yolumuzu yapti. Kaymak gibi bir yol oldu ve halk da memnun. Yazin tozdan, kisin sudan kurtulduk. En çok sevinenler de soförler oldu. Yolun eski halinden dolayi, arabalarda ön düzen diye bir sey kalmiyordu. Yolun yapilmasiyla simdi daha iyi oldu” dedi.

Kaynak: İHA