Kizilay'dan Özel Çocuklarin Ailelerine Destek

Malatya’da Kizilay Yesilyurt Sube gönüllüleri down sendromlu ve otizmli çocuklarin ailelerine sagladiklari destegi afet sonrasi sürdürmeye devam ediyor.

Kizilay'dan Özel Çocuklarin Ailelerine Destek
Kizilay Yesilyurt Sube gönüllüleri tarafindan Bostanbasi Konteyner kentte ikamet eden özel ihtiyaçli çocuklarin ailelerine gida ve hijyen yardimi yapildi. Sube gönüllüleri ziyaret esnasinda ailelerden bilgi aldilar ve çocuklarla sohbet ederek onlarla zaman geçirdiler.

Ziyaretlere dair kisa bir açiklama yapan Kizilay Yesilyurt Sube baskani Dr. Dilek Korkmaz "Bu güzel çocuklarimiz ve aileleri bizler için çok degerliler. Deprem öncesi de Yesilyurt Sube olarak Özel ihtiyaci olan çocuklarin ailesi ve derneklerine ihtiyaç ve talepleri çerçevesinde yardim ve desteklerimizi sagliyorduk .Afet sonrasinda da Kizilay Yesilyurt Sube olarak yardim ve desteklerimizi sürdürmeye devam edecegiz. Ailelerimizin çocuklarin hazir her yemegi tüketemediklerini, malzeme saglanirsa çocuklarinin yemeklerini kendilerinin de hazirlayabileceklerini iletmesi üzerine bugün hayirseverler tarafindan Subemize bagislanan yardim kolileri ve atistirmaliklari konteyner sehrimize ulastirdik. Özel çocuklarimizla güzel ve anlamli vakit geçirdik. Bu özel çocuklarimizin ihtiyaçlari için gerek ailelerimizle gerekse vakif derneklerimizle isbirligi halindeyiz. Bizlere bu hizmet gerçeklestirmemiz için katki saglayan herkese tesekkür ederiz" diye konustu
Kaynak: İHA