Baskan Zeydan Karalar, Sabahin Erken Saatlerinden, Gecenin Geç Saatlerine Kadar Halkin Içinde

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, kirsal ve merkez ilçelerde, mahallelerde, köylerde halkla bulusup sorun dinlemeye, talepleri almaya ve çözüm üretmeye, yaklasan seçimlerle ilgili görüs alisverisinde bulunmaya devam ediyor.

Baskan Zeydan Karalar, Sabahin Erken Saatlerinden, Gecenin Geç Saatlerine Kadar Halkin Içinde
Baskan Zeydan Karalar, Kozan’da halkla bulustu. Daha sonra Akincilar, Kisla, Kürkçüler, Tellidere, Yenidogan mahallelerinde Adanalilarla bir araya gelen, sohbet eden, dertlesen, kent ve ülke gündemini degerlendiren Baskan Zeydan Karalar, gittigi her noktada hemsehrilerinin yogun ilgi ve sevgi gösterileriyle karsilasti. Bulusmalara siyasiler, milletvekilleri, milletvekili adaylari, muhtarlar ve bölge sakinleri katildi.



Kozan’a yogun hizmet sürecek

Kozan’da gerçeklestirilen mitingde coskulu kalabaliga hitap eden Baskan Zeydan Karalar, Kozan’i çok önemsediklerini ve önemli yatirimlar yaptiklarini anlatti. Baskan Zeydan Karalar, “Kozanli hemsehrilerim bizleri böyle coskulu ve kalabalik karsiladiklarina, sevgiyle bagirlarina bastiklarina göre, bizim attigimiz temeller görüldü ve bizim ektigimiz fideler tuttu, yeserdi. Kozan’in ihtiyaçlarina göre; su, yol, altyapi hizmetleriyle ilgili önemli yatirimlar yaptik ve yapiyoruz. Yedigöze’den Kozan’a su getirecek projeyi yapmak da bize nasip olacak insallah” dedi.

Adana Büyüksehir Belediyesi’ni çok kötü sartlarda devraldiklarini ama bütün olumsuzluklara ragmen, parayi dogru kullanma ve dürüst yönetim anlayisi sayesinde, 81 otobüs ve 120 is makinesi alimini, 86 günde altgeçit yapimini ve daha baska birçok önemli hizmeti borçlanmadan yapar hale geldiklerini ifade eden Baskan Zeydan Karalar, hem hizmet yaptiklarini hem de borç ödediklerini, 3 yilda bataktaki belediyeyi düze çikardiklarini anlatti.

Merkez ilçelere bagli mahallelerde de coskulu kalabaliklara hitap eden Baskan Zeydan Karalar sunlari söyledi: “Güney Kusak Projesi çok önemli bir yol projesi ama 50 yildir bitmedi, havalimanimizin kapatilmasini istemiyoruz, metronun ihtiyaç olan noktalara uzatilmasini istiyoruz. Adana’nin 20 yildir hakki yeniyor. Adana Büyüksehir Belediyesi’nin geliri 20 yildir kendisinden daha küçük birçok sehirden az. Adana bu sehirlerin hepsinden, her açidan daha büyük. Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’na bunlari aktardigimda, Millet Ittifaki döneminde Adana’nin hakkini alacagini söyledi.



Baskan Zeydan Karalar, halkin kime oy verip vermedigine bakmadan, esit hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, 8 Mayis Pazartesi, saat 17’de, Ugur Mumcu Meydani’nda düzenlenecek ve Kemal Kiliçdaroglu, Ekrem Imamoglu, Mansur Yavas’in katilacagi mitinge Adanalari davet etti.
Kaynak: İHA