Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Teknoloji Takimi Kuruyoruz'

Melikgazi Belediyesi gençlerin yaninda olmaya devam ediyor. Kurulacak olan Teknoloji Takimi ile gençlerin teknolojik hedeflerine daha planli ve temelden ulasmalari hedefleniyor.

Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Teknoloji Takimi Kuruyoruz'
Kayseri’ye kazandirilan TEKNOFEST Türkiye birinciliklerinin ardindan Türkiye Yüzyili’nda gençlere destek olmaya devam edeceginin sözünü veren Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu gençlerin her zaman yaninda olduklarini ve onlar için teknoloji takimi kurulacagina dikkati çekerek sözlerini söyle sürdürdü; “Gençlere destek olup inandik, içlerindeki cevherleri ortaya çikarttik. Gururluyuz. TEKNOFEST’te kazanilan bu güzel dereceler gençlere olan inancimizin ne kadar hakli oldugunu ispat etti. Durmadan, hiz kesmeden çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu kez de destegimizi daha temele indirerek içinde güzel cevherler barindiran geçlerimizi en basindan destek ve yol gösterici oluyoruz. Gençlerimizi her zaman destekleyecegimizin sözünü tuttuk. Melikgazi’de Teknoloji Takimi kuruyoruz. Ilk etapta ilkögretim ortaögretim lise seviyelerinden basvurular alacagiz sonrasinda gelen portföye göre TEKNOFEST, MEB gibi teknoloji yarismalarina katilacak ekipler olusturacagiz. Ekiplerin çalismalarini teknoloji atölyelerimizde yapabilecegi bu projede ön basvuru sürecini basladi.

Temel bir basvuru formumuz var, gençlerimizi melikgazi.bel.tr/teknolojitakimi adresinden basvurularini olusturmaya çagiriyorum. Melikgazi her daim yaninizda. Gençlerimizle gurur duyuyorum.”
Kaynak: İHA