Baskan Büyükkiliç'tan Kayserililere Rekor Tesekkürü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyük Kayseri Mitingi’nde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in hitaplarini dinlemeye gelen ve 135 bin kisi ile rekor kiran tüm Kayserililere tesekkür etti.

Baskan Büyükkiliç'tan Kayserililere Rekor Tesekkürü
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, Büyük Kayseri Mitingi’ni degerlendirdi. Cumhurbaskani Erdogan’in mitingde söyledigi ‘Kayseri gibi yoldasi, Kayserili gibi kardesi olanin sirti yere gelmez’ sözlerini hatirlatan Baskan Büyükkiliç, “Bu övgü tüm Kayseri’nindir. Bizimkisi bir ask hikâyesidir. Reisin Kalesi Kayseri büyük bir heyecan ve coskuyla Cumhurbaskanini karsiladi. Reis sevgisi Kayseri’mizin sokaklarini ve caddelerini daha da güzellestirirken, Kayseri, Türkiye’nin en genis meydanlarindan olan Cumhuriyet Meydani’miza sigmadi” dedi.

Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan’in Kayseri’den çok memnun ayrildigini vurgulayarak, “Sayin liderimiz, kiymetli büyügümüz Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskani Sayin Recep Tayyip Erdogan, Kayseri’den çok memnun ayrildi. ‘Dogru Zamanda, Dogru Adamla Devam’ diyen Kayseri, büyük bir coskuyla Cumhuriyet Meydani’nda Sayin Cumhurbaskanimizin hitaplarini dinledi. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan da Erciyes gibi basi dik, gönlü yüce Kayseri’yi çok sevdiklerini belirterek, hürmetle ve saygiyla halkini selamladi. Tüm hemsehrilerime tesekkür ediyorum” diye konustu.

Bu mitingle birlikte tüm Türkiye’ye Kayseri’den çok önemli ve özel mesajlar verildigini ifade eden Baskan Büyükkiliç, Kayserililere tesekkür ederek, sunlari söyledi;

“Degerli Kayserili hemsehrilerim, dün oldugu gibi bugün de Sayin Cumhurbaskanimizin yaninda yer aldiginiz için her birinize ayri ayri sükranlarimi sunuyorum. Orta Anadolu’nun kalbinde milli ve manevi degerlere çimento olmus bu sehir, 14 Mayis seçimlerinde de ne yapacagini çok iyi bilmektedir. Bu mitingdeki muhtesem kalabalik da bunun en iyi göstergesidir. Kayserimiz, her zaman yerli ve milli anlayisin sahibi olmustur. Sehadet duygusuyla her zaman Ay Yildizli Türk Bayragi’nin, devletinin ve inancinin yaninda yer almistir ve yine yer alacaktir.”

Büyükkiliç, bu rekor katilimin Kayseri’nin Cumhurbaskani Erdogan’a olan sevgisinin göstergesi oldugunu belirterek, “Kayseri, yine mevzubahis vatan ise dik durusunu ayni kararlilikla, ilk günkü askla ve heyecanla dogrunun yaninda yer alarak göstermektedir. Cumhur Ittifaki’nin kalesi Kayseri, bir beka seçimi olarak gördügümüz 14 Mayis’ta “dogru adamla yola devam’ diyecektir. Bundan hiç süphemiz yoktur, kimsenin de asla süphesi olmasin. Kayseri sizi çok seviyor Sayin Cumhurbaskanim. Büyük Kayseri Mitingi’nde en az 135 bin kisi ile Cumhuriyet Meydani’ni doldurarak rekor kiran hemsehrilerimize tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA