Ayvalik'ta Nejat Hürbas Hikâye Yarismasinda Dereceye Girenler Ödüllerine Kavustu

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Ayvalik Belediyesi Çagdas Yasam Türkel Minibas Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi tarafindan bu yil ikincisi düzenlenen Nejat Hürbas Hikâye Yarismasi’nda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Ayvalik'ta Nejat Hürbas Hikâye Yarismasinda Dereceye Girenler Ödüllerine Kavustu
“Çocuklugumuzun Güzel Dünyasi Mahallelerimiz” ve “Deniz Vefakâr Bir Dosttur” kategorilerinde düzenlenen yarismanin ödül töreni, Ayvalik Belediyesi’ne ait Cihan Sisman Gençlik Merkezi binasi bahçesinde gerçeklesti.

Adnan Saraçoglu, Aytül Akal, Erdem Seçmen, Fatih Erdogan ve Gülten Dayioglu’nun jüri üyeligini üstlendigi yarismada 20 eser degerlendirildi.

Kütüphanenin kurucusu Kerim Erhan’in yani sira Çagdas Yasami Destekleme Dernegi (ÇYDD) Ayvalik Sube Baskani Gülden Belge ve dernegin Ayvalik’taki kurucularindan Nuray Özer’in yani sira ögrenci ailelerinin de hazir bulundugu törende, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü ögrencileri de mini bir konser verdi.

Mansiyon ve dereceye girenlerin yani sira yarismaya katilanlara belgelerinin verildigi törende konusan ÇYDD Ayvalik Sube Baskani Gülden Belge, kitap okumanin önemine isaret ederek, gelecegin yazarlarinin ortaya çikmasi konusunda düzenlenen yarismanin öneminde dikkat çekti.

Törende konusan Ayvalik Belediyesi Çagdas Yasam Türkel Minibas Gençlik ve Çocuk Kütüphanesi kurucusu Kerim Erhan da, yarisma ve degerlendirme etaplarindan kendilerine destek veren herkese tesekkür etti.

Tören dereceye giren ve mansiyon ödülü alan ögrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA