Feci Kazada Hayatini Kaybeden Mualla Özbey Son Yolculuguna Ugurlandi

Bolu’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpistigi kazada agir yaralanan ve kaldirildigi hastanede hayatini kaybeden 66 yasindaki Mualla Özbey son yolculuguna ugurlandi. Kadinin esi, cenazede gözyaslarina boguldu.

Feci Kazada Hayatini Kaybeden Mualla Özbey Son Yolculuguna Ugurlandi
D-100 karayolu Yumrukaya mevkiinde dün meydana gelen kazada Istanbul istikametine gitmekte olan Melike Taskin idaresindeki 54 B 5834 plakali hafif ticari araç ile D-100 karayolunda karsiya geçmek isteyen Mehmet Özbey yönetimindeki 14 ABR 917 plakali otomobil çarpismis kazada 7 kisi yaralanmisti. Kazada agir yaralanan Mehmet Özbey’in esi Mualla Özbey, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Özbey’in cenazesi Beskavaklar Mahallesi Yeni Camii’nde kilinan ikindi namazina müteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan Saglik Mahallesi’nde bulunan Sehitler Mezarligina defnedildi. Cenaze namazina Bolu Valisi Erkan Kiliç, Il Jandarma Komutani Haluk Saygili, Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan ve çok sayida sevenleri katildi.

Kazaya karisan aracin sürücüsü ve esi olan Mehmet Özbey ise cenazede gözyaslarina boguldu.

Aracin basinda dakikalarca oturmustu

Öte yandan, kazadan yara almadan kurtulan sürücü Mehmet Özbey, esi Mualla Özbey’in ve araçta bulunan Meryem Tombul’un hastaneye götürülmesinin ardindan paramparça olan aracinin yani basinda dakikalarca hüzünlü bir sekilde oturmustu. O anlar kameraya yansimisti.
Kaynak: İHA