Nurhak Belediye Baskani Bozan, Marmarislilere Seslendi

6 Subat depremlerinden etkilenen Kahramanmaras’in Nurhak ilçesinin Belediye Baskani Ilhami Bozan, Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay’i ziyaret etti. Baskan Bozan ziyarette yaptigi konusmada, " Her zaman yanimizda oldunuz, bize güç verdiniz" dedi.

Nurhak Belediye Baskani Bozan, Marmarislilere Seslendi


Kahramanmaras Nurhak Belediye Baskani Ilhami Bozan, Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay’i ziyaret etti. 6 Subat’ta yasanan depremlerde Marmaris’in Nurhak’a ve tüm deprem bölgesine destegini unutmayacaklarini söyleyen Nurhak Belediye Baskani Bozan, “Sizin nezdinizde tüm Marmaris halkina tesekkürlerimizi sunuyorum. Her zaman yanimizda oldunuz, bize güç verdiniz” dedi.



Marmaris olarak depremin ilk anindan itibaren deprem bölgesine destek olmak için çaba harcadiklarini söyleyen Baskan Mehmet Oktay ise “Vatandaslarimizin da destegiyle elimizden geldigince yaralari sarmaya çalistik. Hem deprem bölgesine hem de ilçemizde agirladigimiz misafirlerimizin yaninda olduk. Ilçesinin yaralarini sarmak ve tekrar ayaga kaldirmak için yaptigi çalismalari taktirle karsiladigimiz Ilhami kardesimin ve tüm Nurhak halkinin yaninda olmaya devam edecegiz. Dayanismayla, yardimlasmayla tüm zor günleri atlatacagiz” dedi.

Ziyarette depremlerde büyük yara alan Kahramanmaras, Elbistan ve Nurhak’taki son durumu konusuldu.
Kaynak: İHA