ERÜ Ile KAYDEM Kayseri Degerler Egitimi Merkezi Is Birligi Yapacak

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafindan kurulan KAYDEM Kayseri Degerler Egitimi Merkezi’nde yürütülen ERVA Erdemlerimizle Variz proje ekibi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’u ziyaret etti.

ERÜ Ile KAYDEM Kayseri Degerler Egitimi Merkezi Is Birligi Yapacak
ERVA Erdemlerimizle Variz Proje Koordinasyon Baskani Esra Kuskaya ve proje ekibi Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’u makaminda ziyaret etti. Ziyarette yürütülen “Erdemlerimizle Variz Projesi” hakkinda bilgiler veren Proje Koordinasyon Baskani Esra Kuskaya, projenin 2022 yilindan itibaren Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügüne bagli 35 pilot okulda uygulandigini söyledi.



Proje Koordinasyon Baskani Esra Kuskaya, proje yazim asamasinda ortaya çikan gereksinimlerle ilgili, "Milli manevi kültürel degerlerimizi yansitan sosyal medya ve dijital içeriklerin olusturulmasi için Erciyes Üniversitesi ile is birligi içerisinde olmak istiyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun da ziyarette yaptigi konusmasinda projenin önemine dikkat çekti. Gelecek hafta içerisinde Fakülte Dekan ve Dekan Yardimcilari ile ERVA Erdemlerimizle Variz proje ekibinin katilimiyla etrafli bir toplanti gerçeklestirerek is birligi çalismalarina baslayacaklarini belirtti.

Kaynak: İHA