Baskan Çondur Çekti, TOGG Aydin'a Çikti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu’nda yerli ve milli otomobil TOGG için kura çekimi yapilirken, Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur; “Türkiye’mizin 100. yilinda 26. TOGG Aydin Ticaret Borsasi’na geliyor” dedi.

Baskan Çondur Çekti, TOGG Aydin'a Çikti


Aydin Ticaret Borsasi heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin (TOBB) 79. Genel Kurul Toplantisi’na katildi.

Genel Kurul öncesinde TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret eden Aydin Ticaret Borsasi heyeti, mevcut çalismalar, üyelerden gelen talep ve öneriler konularinda bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretin ardindan Rifat Hisarciklioglu’na Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur tarafindan Aydin’in yöresel ürünleri takdim edildi. Ardindan heyet, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu baskanliginda TOBB Genel Kurul Divani, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa baskanlari ve delegeler ile birlikte Anitkabir’i ziyaret ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygi durusunda bulundu.

Anitkabir ziyaretinin ardindan TOBB Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde gerçeklestirilen Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni’ne, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Bakanlar, TOBB delegeleri ve TOBB camiasinin temsilcileri katilim sagladi.

“Borsa’ya Hizmet Seref Belgesi”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB), camiasina ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Seref Belgeleri ve Plaketleri, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla TOBB 79. Genel Kurulu’nda düzenlenen törenle verildi.

TOBB Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni’nde, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu tarafindan Aydin Ticaret Borsasi (ATB) Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Cengiz Ülgen’e TOBB Genel Kurul Delegeligi görevinde 10. yilini tamamlamasi vesilesiyle Hizmet Seref Belgesi takdim edildi.

“26. TOGG Aydin Ticaret Borsasi’na geliyor”

TOBB 79. Genel Kurulu’nda TOGG talep eden oda ve borsalar arasinda kura çekimi düzenlendi.

TOBB Genel Kurulu’nda düzenlenen Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un çekilisinde 26 numarayi çeken Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nde ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un çekilisine katilim sagladik. Türkiye’mizin 100. yilinda 26 numarali kurayi çektik. Sehrimize, üyelerimize ve Borsamiza hayirli olsun" dedi.



Aydin Ticaret Borsasi olarak TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden Rifat Hisarciklioglu’nu her zaman oldugu gibi bu dönemde de desteklediklerini ifaden eden Çondur, “Birligimiz öncülügünde bölgemize ve ülkemize katma deger olusturacak çalismalara imza atmaya devam edecegiz. Bu yönde Birlik Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’na ve olusacak yeni yönetim kuruluna basarilar dileriz” seklinde konustu.



TOBB 79. Genel Kurul Toplantisi’na Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur, Meclis Baskani Bahri Erdel, TOBB Genel Kurulu Delegeleri Riza Uyar ve Cengiz Ülgen ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz katilim sagladi.
Kaynak: İHA