Baskan Ergün Seçim Sonuçlarini Ve Su Baskinlarini Degerlendirdi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Turgutlu, Saruhanli ve Selendi ilçelerinde ani ve asiri yagislar sonrasinda meydana gelen münferit su taskinlari hakkinda açiklamalarda bulunurken seçim sonuçlarini da degerlendirdi.

Baskan Ergün Seçim Sonuçlarini Ve Su Baskinlarini Degerlendirdi
Tüm ülkeyi etkisi altina alan saganak yagislar Manisa’da da etkili oldu. Küresel isinma ve iklim degisikligi nedeniyle degisen yagis rejimleri sonrasinda özellikle Turgutlu, Saruhanli ve Selendi ilçeleri kisa sürede ciddi bir yagis aldi. MASKI Genel Müdürlügünün 2023 yili 1. Olagan Genel Kurulu öncesinde bir konusma yapan Baskan Ergün, bu konu hakkinda da bilgilendirmede bulundu. Baskan Ergün, “Her zaman ifade ettigim gibi küresel isinma ve iklim degisikligi, yagis rejimlerini de degistirdi. Maalesef artik anlik ve yogun yagislar aliyoruz. Bir haftada yagmasi gereken yagisin 1-2 saatte düsmesi nedeniyle, dün Turgutlu ilçemizde, Pazar günü Saruhanli ilçemize bagli Koldere ve çevre mahallelerimizde, geçtigimiz günlerde de Selendi ilçe merkezimizde üst üste 2 kez olmak üzere münferit bazi olaylar meydana geldi. Ekiplerimiz, hemen gerekli müdahaleleri yaparak olasi büyük olumsuzluklarin önüne geçti. Sükür ki herhangi bir can kaybi yasanmadi” dedi.



“Genel Müdürümüz bölgede inceleme yapti”

Ergün, "Yagislardan ve doludan zarar gören hemserilerimize ve çiftçilerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. MASKI Genel Müdürümüz Burak Aslay, Genel Müdür Yardimcimiz Gökhan Çevik ve ilgili daire baskanlarimiz da ayni gün içerisinde su taskini yasanan bölgelerde incelemelerde bulundular” dedi.



Uncubozköy’deki çalismalar tamamlandi

Baskan Ergün, Yunusemre ilçesi Uncubozköy mahallesinde yapilan menfez imalatlarini da tamamladiklarini ifade ederek, “Bununla birlikte olasi taskinlari önlemek için Yunusemre ilçemiz Uncubozköy mahallesindeki menfez çalismalarimizi tamamladik. 2,5 milyon TL bedelle aldigimiz menfezlerin imalatlarini kendi ekiplerimiz ve is makinelerimiz ile yaptik. Bölgede ikamet eden hemsehrilerimize de bu yatirimimizin hayirli olmasini diliyorum. Yüce Allah, milletimizi ve hemserilerimizi bütün afetlerden korusun” dedi.



Seçim sonuçlarini degerlendirdi

MASKI Genel Müdürlügü 2023 Yili 1. Olagan Genel Kurul Toplantisi’nda gündeme dair açiklamalarda bulunan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, 28 Mayis’ta gerçeklestirilen Cumhurbaskanligi ikinci tur seçimlerinde yeniden Cumhurbaskani seçilen Recep Tayyip Erdogan ve 28. Dönem Milletvekillerine basari dileklerini ileterek, seçim sonuçlarinin hayirli ugurlu olmasini diledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü 2023 Yili 1. Olagan Genel Kurul Toplantisi Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün baskanliginda gerçeklesti. Baskan Cengiz Ergün, meclis gündemine geçilmeden önce gündeme dair açiklamalarda bulundu. Baskan Ergün, 28 Mayis’ta gerçeklestirilen Cumhurbaskanligi seçiminin ikinci turunda güven tazeleyerek yeniden Cumhurbaskani seçilen Recep Tayyip Erdogan ve 28. Dönem Milletvekillerine basari dileklerini ileterek, seçim sonuçlarinin hayirli ugurlu olmasini diledi.

“Ülkemize ve milletimize hayirlar getirmesini temenni ediyorum”

Baskan Cengiz Ergün, “14 Mayis’ta Cumhurbaskani Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile geçtigimiz Pazar günü de Cumhurbaskani seçimi 2. oylamasi sebebiyle sandik basina gittik. Sandiktan çikan sonucun öncelikle ülkemize ve milletimize hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Yapilan seçimler sonucunda yeniden cumhurbaskani seçilen Sayin Recep Tayyip Erdogan’a ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çatisi altindaki tüm milletvekillerimize yeni yasama döneminde basarilar diliyorum. Hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA