Yazilim Destek Müdürü Gökhan Bal Açiklamasi 'Uzaktan Erisim Programlari Teknik Destek Hizmetlerini Hizlandirdi'

Bilsoft Yazilim, Yazilim Destek Müdürü Gökhan Bal, uzaktan erisim programlarinin teknik destek hizmetinin aninda verilmesindeki etkinin çok önemli oldugunu söyledi.

Yazilim Destek Müdürü Gökhan Bal Açiklamasi 'Uzaktan Erisim Programlari Teknik Destek Hizmetlerini Hizlandirdi'
Bal, firmalarin kullandigi muhasebe programlarinda yasanan herhangi bir sikintida hizli müdahale edilmezse büyük sorunlara neden olabilecegini belirtti.

Hizli müdahale olmazsa firmalarin is süreçlerinin aksayacagina hatta veri kaybina bile neden olabilecegini vurguladi.

Gökhan Bal "Muhasebe programlarinda yasanan teknik problemler, firmalarin mali islemlerinin durmasina, programda girilmis verilerin kaybedilmesine neden olabilir. Bu da isletmelerin is süreçlerinin aksamasina ve saklanmasi zorunlu olan verilerin kaybedilmesine sebep olabilir. Alaninda uzman teknik destek ekibi personellerimizin kullandigi uzaktan erisim programlari, kullanicilarin sorunlarina hizli bir sekilde müdahale edebilmemizi ve problem büyümeden çözüm getirmemize olanak sagliyor" ifadelerinde bulundu.

Yazilim Destek Müdürü Bal, VIP teknik destek hizmeti ile kullanicilara alaninda uzman destek personeli atandigini ve bu programlar sayesinde kullanicilarin herhangi bir islem yapmasina gerek kalmadan sorunlarina çözüm getirildigini belirtti.

Tek telefonla dogrudan teknik destek personeline baglanabileceklerinin de altini çizen Bal, hafta sonlari ve resmi tatiller dahil olmak üzere ihtiyaç olan her an kullanicilarina destek olduklarini belirtti.

Gökhan Bal, Bilsoft ön muhasebe programinin KOBI’lerin en çok tercih ettigi programlardan biri olmasinda, teknik destek hizmetinin hizli ve etkili olmasinin katkisinin büyük oldugunu ve ekibinin kullandigi uzaktan erisim programlarinin verilen hizmetin kalitesini yükselttiginin altini çizerek konusmasini sonlandirdi.
Kaynak: İHA