Vali Makas, Üs Bölgesinde Denetimlerde Bulundu

Erzincan Valisi Mehmet Makas, üs bölgesindeki güvenlik görevlilerini ziyaret etti.

Vali Makas, Üs Bölgesinde Denetimlerde Bulundu
Vali Makas, Kemah Kaymakami Ümit Gürsançti, Il Jandarma Komutani Albay Hakan Dedebagi ve Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt ile birlikte yol uygulama noktasini ve Kemah ilçesinde ki üs bölgelerini ziyaret etti. Yaklasik olarak 1600 rakimli daglardaki mevzileri gezen ve mevzilerdeki jandarma ve korucularla bir süre görüsen, kullandiklari araçlar ve bölgedeki faaliyetleri hakkinda kendilerinden bilgiler alan Vali Makas, yaptigi ziyaretler esnasinda karsilastigi vatandaslarla da bir süre sohbet etti.

Vatandaslarin huzur ve güvenliginin saglanmasi amaciyla hem sinir ötesinde hem de sinirlarimiz içerisinde güvenlik güçleri tarafindan basarili operasyonlar yapildigini belirten Vali Mehmet Makas, vatan savunmasini cani pahasina yerine getiren tüm kahramanlari tebrik etti.

Vali Makas; “Ülkemizin bütünlügü, milletimizin selameti için kar kis, yagmur çamur, gece gündüz demeden, 24 saat gözünüzü kirpmadan her zaman ayaktasiniz. Askerimize de, polisimize de, jandarmamiza da, korucularimiza da basari ve kolayliklar diliyorum. Allah’im sizlere güç kuvvet versin. ” dedi.

Kaynak: İHA