KMÜ'nün 'Haydi Gel Spor Yapalim' Projesine Çocuklar Yogun Ilgi Gösterdi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafindan hayata geçirilen ‘Haydi Gel Spor Yapalim’ projesine yüzlerce çocuk katildi.

KMÜ'nün 'Haydi Gel Spor Yapalim' Projesine Çocuklar Yogun Ilgi Gösterdi
Subat ayinda yasanan deprem felaketinin ardindan Karaman’a gelerek Kredi Yurtlar Kurumu’na yerlestirilen çocuklar için hazirlanan ‘Haydi Gel Spor Yapalim’ projesi bu ay sonunda tamamlaniyor. 27 Subat’ta baslayip 31 Mayis’ta sona erecek olan proje ile voleybol, basketbol, badminton, tekvando ve okçuluk basta olmak üzere 13 farkli bransta egitim alarak spor yapan çocuklar proje yogun ilgi gösterdi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Sefa Lök esliginde ‘Haydi Gel Spor Yapalim’ projesine katilan çocuklarla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgali, ”Deprem nedeniyle birçok vatandasimiz evinden yurdundan oldu. Bizler de üniversite olarak her alanda elimizden gelen tüm destegi gösterdik. Karaman’a gelen çocuklarimiz içinde ‘Haydi Gel Spor Yapalim’ basligi altinda birçok etkinlik düzenleyerek onlari spora yönlendirdik. Depremzede çocuklarimiz haftanin dört günü gelerek spor tesislerimizde alaninda yetkin hocalarimizin koordinasyonunda egitimlere katildi.

Çocuklarimizin ilk geldikleri zamana kiyasla moral olarak çok iyi durumda olmalari bizler için son derece sevindirici. Bu nedenle bu projenin hayata geçmesinde emegi geçen basta Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Sefa Lök’e, antrenör kardeslerimize ve tüm personelimize cani gönülden tesekkür ediyorum. Bu basarida emegi geçen herkesten Allah razi olsun” dedi.

Etkinliklere katilan çocuklarla yakindan ilgilenen Rektör Gavgali, çocuklarla birlikte bir süre spor yapti.
Kaynak: İHA