Kepsut Baraji'nda Ihale Süreci Tamamlandi

Kepsut Belediyesi’nin tesebbüsleriyle 2023 Yatirim Programina alinan Kepsut Baraji için ihale gerçeklestirildi. 35 firmanin tekli verdigi ihalede kazanan firma; ihale komisyonunun degerlendirmesinin ardindan açiklanacak ve baraj insaatinin yapimina baslanilacak.

Kepsut Baraji'nda Ihale Süreci Tamamlandi
Kepsut Baraji’nin ilçeye kazandirilmasi için 2023 Yatirim Programi’na alinmasi nedeniyle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür eden Belediye Baskani Ismail Cankul, barajin tamamlandiginda binlerce dönüm tarim alaninin sulanmasinin yani sira ilçenin kullanma suyu ihtiyaci da karsilanacagini söyledi.



Kepsut Belediye Baskani Ismail Cankul barajin ihale sürecinin tamamlandigini, yer teslimi yapilarak insaata en kisa sürede baslanacagini belirterek, “Kepsut’umuzun yillardir özlemle bekledigi asrin projesi Kepsut Baraji ihalesi tamamlandi. Uzun zamandir gayretimiz ile günlerce görüsmeler gerçeklestirerek 2023 yili yatirim programina aldirdigimiz barajimiz için günler önce hemsehrilerimiz ile 25 Mayis ihale tarihi müjdesini paylasmistik. Ihale gerçekleserek projemiz hayata geçirilmesi için en önemli süreçleri geride birakmis olduk. Artik önümüzdeki günlerde yer teslimi yapilarak insaat süreci baslatiliyor. Bölgemize için can suyu niteliginde hayat kazandiracak olan proje ile binlerce dönüm tarim arazimize sulu tarim imkani kazandirmanin yani sira içme suyunda da çok önemli katki saglayacak. Bu projenin gerçeklesmesinde öncelikle büyük bir hassasiyet gösteren Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve emegi geçen herkese sükranlarimizi sunuyorum. Vefali Yurt Kepsut’umuza hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA