Baskan Yüce'den 28 Mayis Öncesi Önemli Çagri Açiklamasi 'Büyük Türkiye Zaferi Için Haydi Sandiga'

28 Mayis seçimleri öncesinde sosyal medya hesabindan Sakaryali vatandaslara çagrida bulunan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Bugün en büyük rakibimiz rehavettir. ‘Nasil olsa kazaniriz’ demeden, rehavete kapilmadan, 28 Mayis’ta irademizi sandiga yansitacagiz. Insallah 28 Mayis seçimleri kutlu yürüyüsümüzün devami, Türkiye Yüzyili’nin baslangici olacak. Büyük Türkiye zaferi için hep beraber sandiga” dedi.

Baskan Yüce'den 28 Mayis Öncesi Önemli Çagri Açiklamasi 'Büyük Türkiye Zaferi Için Haydi Sandiga'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, 28 Mayis seçimleri öncesinde sosyal medya hesabi üzerinden vatandaslara çagrida bulundu. 14 Mayis’ta yüzde 90’in üzerinde bir katilimla sandiklarda iradesini ortaya koyan Sakaryali vatandaslara tesekkür eden Yüce, 28 Mayis seçimleri öncesi rehavete dikkat çekti. Yüce, ‘Büyük Türkiye zaferi için hep beraber sandiga’ diyerek vatandaslari sandiga çagirdi.

“Güçlü destege devam”

Baskan Yüce’nin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Sakaryali hemserilerimiz ülkemizin tamaminda ve yurtdisinda oldugu gibi 14 Mayis’ta sandiklara kostu. Yüzde 90’in üzerinde bir katilimla iradesini ortaya koydu. 28 Mayis’ta yeniden sandik basinda olacagiz. Türkiye Yüzyili hedefleri için Cumhurbaskanimiza yine güçlü bir sekilde destek sunacagimiza inaniyorum” dedi.

“En büyük rakibimiz rehavettir”

Baskan Yüce, “Bugün en büyük rakibimiz rehavettir. ‘Nasil olsa kazaniriz’ demeden, rehavete kapilmadan, 28 Mayis’ta irademizi sandiga yansitacagiz. Seçim gününe kadar durmadan, yorulmadan çalismayi sürdürecek, kendi yakinlarimizdan baslayarak herkesin sandiga gitmesini tesvik edecegiz. Insallah 28 Mayis seçimleri kutlu yürüyüsümüzün devami, Türkiye Yüzyili’nin baslangici olacak. Büyük Türkiye zaferi için hep beraber sandiga!” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA