Altinova Gençlik Festivali Nigar Muharrem Ve Semicek Ile Final Yapti

Altinova Belediyesi 19 Mayis Gençlik Festivali, Semicek ve Nigar Muharrem konserleriyle sona erdi.

Altinova Gençlik Festivali Nigar Muharrem Ve Semicek Ile Final Yapti
3 gün süren Altinova Belediyesi Gençlik Festivali’nin son gününde eglence zirve yapti. 3 gün süren ve bugüne kadar Mustafa Özdemir, Ece Mumay ,Tefo-Seko ve Dilan Tatlises’in sahne aldigi festivalin kapanis konserlerini Semicek ve Nigar Muharrem verdi. Hersek Sahili’nde düzenlenen gecenin ilk konserini Semicek gerçeklestirdi. Sanatçi sahne performansiyla hayranlarindan tam not aldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs ve Altinova Belediye Baskani Metin Oral, sanatçi Semicek doga pasaportu verdi.

Festival gençlik kampina dönüsüyor

Burada konusma yapan Büyükgümüs, AK Parti’nin gençlere büyük önem verdigini belirterek, “Eglenirken, üretirken, çalisirken her zaman sizin yaninizdayiz. Insallah önümüzdeki dönem burayi böyle konserlerin, sizlerin katilacagi eglencelerin, aktivitelerin daha güzel bir sekilde yapilacagi bir gençlik kampi haline dönüstürüyoruz. Insallah daha büyük konserlerde, daha güzel eglencelerde sizlerle birlikte olacagiz. Insallah önümüzdeki 5 yilda Recep Tayyip Erdogan ile daha da güzel bir 5 yila hazirlanacagiz” ifadelerini kullandi.

Kapanis Nigar Muharrem’den

Gecenin son konserini veren Nigar Muharrem ise Yalovalilara unutamayacaklari gece yasatti. Sevilen sarkilarini gençler için seslendiren Nigar Muharrem, büyük begeni topladi. Muharrem’e Doga pasaportu veren Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, dogaya ve hayvanlara yönelik baslatilan çalismaya vurgu yapti.
Kaynak: İHA