Haber Arşivi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede öğrencilere müjde: Yakınlarını kaybedenlere burs verilecek ve yurtlara öncelikli olarak yerleştirilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT ortak yayınında depremzede öğrenciler için müjdeli bir haber paylaştı. Depremin ilk anından itibaren vatandaşların yanında olduklarını belirten Erdoğan, "Depremde yakınlarını kaybedenlere, öğrencilerin tamamına burs verilecek. Yurtlarda kontenjan ayrılacak ve yurtlara önce onlar yerleştirilecek" dedi.

23 Mayıs 2023 Salı   01:46:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan ile pazarlık olmadığını belirtti: Linç kültürü CHP'nin ruhuna işlemiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT'nin ortak yayınında, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere katılan ve ikinci tur için kendisine destek açıklaması yapan Sinan Oğan ile geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği görüşmeye değindi. Oğan ile bir pazarlık yapılmadığını belirten Erdoğan muhalefetin başlattığı linç kampanyasını sert dille eleştirdi. Erdoğan, "Sinan Bey'in linç kampanyası içerisine gireceği beklentimizdi. Linç kültürü ne yazık ki CHP'nin ruhuna işlemiş durumda." dedi.

23 Mayıs 2023 Salı   01:28:50

Siddetli Yagmurla Birlikte Çakan Simsekler Gökyüzünü Böyle Aydinlatti

Konya’da aksam saatlerinde baslayan yagmur sirasinda simseklerin art arda çakmasi ile gece adeta gündüze döndü.

23 Mayıs 2023 Salı   01:08:46

Zara: Kendi hikayemizin başrolündeyiz

Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (47), Ceylan Ertem’in 'Duyuyor musun?' programına konuk oldu. Meslektaşı ile keyifli bir sohbet gerçekleştirip, 'Eklemedir Koca Konak' türküsünü ve 'Dert Bende Derman Sende' şarkısını birlikte seslendiren Zara, "Bu dünyaya şarkı söylemek, oyunculuk ve tiyatro yapmak için geldim" dedi.

23 Mayıs 2023 Salı   00:48:54

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik barıştı

Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.

23 Mayıs 2023 Salı   00:44:20

Müzisyen Akın Uğurlu hayatını kaybetti...

Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu'nun 73 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

23 Mayıs 2023 Salı   00:42:55

Hande Erçel'in Cannes tarzına beğeni yağdı!

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan güzel oyuncu Hande Erçel, Cannes Film Festivali'ne gitti. Yeşil kombiniyle dikkat çeken oyuncunun Cannes pozlarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

23 Mayıs 2023 Salı   00:39:39

Kirikkale'de Otomobil Alevlere Teslim Oldu

Kirikkale’de gece saatlerinde alevlere teslim olan park halindeki otomobil demir yiginina döndü.

23 Mayıs 2023 Salı   00:36:16

CHP'li İmamoğlu çocukken okuduğu kitaplarla MHP'lilere seslendi: Ülkücülük nedir bilirim

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedili Masa'nın son dönemde ortaya attığı 'milliyetçilik' rüzgarına kapılıp MHP'lilere seslendi. Çocukken okuduğu Dede Korkut Destanı ve Oğuz Kağan Destanı'na atıfta bulunan İmamoğlu, "Ben ülkücülük nedir bilirim. Rahmetli ülkücü bir amcanın yeğeni olarak yetiştim" şeklinde konuştu.

23 Mayıs 2023 Salı   00:21:32

Bulgaristan'da GERB-SDS Ve PP-DB Ittifaklari Koalisyon Hükümeti Konusunda Anlasti

Bulgaristan’da 2 Nisan’da yapilan erken genel seçimlerin ardindan iki rakip ittifak olan Avrupali Gelecegi için Vatandaslar Girisimi (GERB) ve Demokratik Güçler Birligi (SDS) ile Degisime Devam Ediyoruz (PP) ve Demokratik Bulgaristan (DP), koalisyon hükümeti konusunda anlasti.

23 Mayıs 2023 Salı   00:01:46

Muharrem İnce hastane odasından 'Kılıçdaroğlu'na destek verecek' iddialarını yalanladı: Söylentiler gerçek dışıdır

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç tarafından ortaya atılan, "İnce, Kılıçdaroğlu'na destek açıklayacak" iddialarını yalanladı. Hastanede tedavi gördüğünü ve iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade eden İnce, "Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır." dedi.

23 Mayıs 2023 Salı   00:01:21

 1  2  ...  34  35