Iletisim Fakültesi Turnuvayi 1. Olarak Tamamladi

Atatürk Üniversitesinin sportif faaliyetleri arasinda yer alan ve geleneksel olarak düzenlenen Fakülte ve Yüksekokul Ögrencileri Arasi Futbol Turnuvasi sona erdi. Final maçinda Kazim Karabekir Egitim Fakültesine (KKEF) karsi galip gelen Iletisim Fakültesi turnuvayi 1. olarak tamamladi.

Iletisim Fakültesi Turnuvayi 1. Olarak Tamamladi
2022-2023 Egitim-Ögretim Yili sosyal faaliyetler kapsaminda gerçeklestirilen Fakülte ve Yüksekokul ögrencileri arasi Spor Senlikleri, 19 Mayis Gençlik Haftasi Futbol Turnuvasi 8-20 Mayis 2023 tarihleri arasinda Atatürk Üniversitesi Stadyumunda gerçeklesti. 12 takimin yer aldigi, 250 sporcunun katildigi ve ilginin oldukça yogun oldugu turnuva, çekismeli müsabakalara sahne oldu. Iletisim Fakültesinin 1. oldugu turnuvada KKEF 2’inci, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ise 3. oldu.

Rektör Çomakli: “Turnuva, Ögrencilerimizin Sosyal Iliskilerinin Güçlenmesine Katki Sundu”

Turnuvaya katilan tüm sporcularin, müsabakalarda centilmence mücadele ettigini belirten Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli; Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi koordinasyonunda gerçeklesen, rekabet duygusu yüksek müsabakalarin, fair-play çerçevesinde tamamlanmasinin turnuvanin düzenlenme amacinin yerine geldiginin en önemli göstergesi olduguna dikkati çekti.

Bu tür sosyal etkinliklerin ögrenciler arasindaki iletisimin güçlenmesine katki saglamasinin yaninda, birliktelik ruhunu da artirdigini söyleyen Rektör Çomakli, daha kapsamli ve nitelikli organizasyonlarin artarak devam edecegini vurgulayarak turnuva sonunda dereceye giren takimlarin oyuncularini tebrik etti.

Turnuva sonunda dereceye giren takim ve sporculara kupa ve madalyalari takdim edildi.
Kaynak: İHA