Bakan Kasapoglu Selendi Ve Kula Ilçelerinde Vatandaslara Hitap Etti

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, sabah Izmir’de basladigi programinda Manisa’nin Kirkagaç, Gölmarmara ve Selendi ilçelerini ziyaret etti. Son olarak günü memleketi Manisa’nin Kula ilçesinde tamamlayan Bakan Kasapoglu tüm programlarina katildigi Kula grisi TOGG ile Kula’da coskuyla karsilandi.

Bakan Kasapoglu Selendi Ve Kula Ilçelerinde Vatandaslara Hitap Etti
Gençlik ve Spor Bakani, AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, sabah saatlerine Izmir’de basladigi programina, öglen saatlerinden itibaren Manisa’da devam etti. Kirkagaç, Gölmarmara ilçelerini ziyaret eden Bakan Kasapoglu, daha sonra Selendi ilçesine gitti. Burada partililer ve vatandaslar tarafindan coskuyla karsilanan Bakan Kasapoglu, atli cirit takimi esliginde vatandaslarla bulustu. AK Parti Ilçe Teskilati önünde Selendili vatandaslara hitap eden Bakan Kasapoglu, 28 Mayis’ta yapilacak olan Cumhurbaskanligi ikinci tur seçimleri için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a destek isteyip Selendililere güvendigini söyledi.



Bakan Kasapoglu’na memleketinde sevgi seli

Bakan Kasapoglu, Selendi ilçe ziyaretinin ardindan ana-baba ocagi Kula ilçesini ziyaret etti. Yaren ekibi, atli cirit takimi ve mesalelerle coskulu bir sekilde karsilanan Bakan Kasapoglu, ’Kula seninle gurur duyuyor’ sloganlari esliginde Yunus Emre ve Sehit Ömer Halisdemir Kent Meydani’ndaki mitinge katildi.

Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve 28. Dönem Manisa Milletvekili Adayi Ali Uçak, AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli ve AK Parti Manisa Milletvekili Bahadir Yenisehirlioglu’nun birer konusma yaptigi mitingde sahneye çikan Bakan Kasapoglu, hemsehrilerine hitap etti.

Bakan Kasapoglu; "Biz her zaman sirtimizi size yasladik, baskalari gibi baska mihraklara degil."

Ana, baba ocaginda olmaktan dolayi gurur duydugunu ve büyük bir sevgiyle karsilanmasindan dolayi da mutlu oldugunu ifade ederek sözlerine baslayan Bakan Kasapoglu, 14 Mayis’ta alinan sonuçlar gibi 28 Mayis’ta yapilacak olan seçimlerde de memleketi Kula’dan büyük bir rekor bekledigini ifade etti.

Hizmet etme gücünü ülkenin aziz milletinden aldiklarini ve sirtlarini her zaman vatandaslara yasladiklarini dile getiren Bakan Kasapoglu, "Ana ocagim, baba ocagim Kula. Her zamanki gibi samimi, her zamanki gibi içten, her zamanki gibi gerçeksin Kula. Bugün bir bakan olarak degil de, Kasap hocalarin evladi Mehmet olarak buradayim. Sizlerin kardesi ve hizmetkâri olarak buradayim. Bu piril piril gençlerin ve sporcu kardeslerimin agabeyi olarak buradayim. Rabbim nasip etti, sayin Cumhurbaskanimiz tensip buyurdular ve hem bürokraside, hem hükümette 81 ilimize hizmet ettik, ilçelere ve köylere kadar. Elbette Manisa’miza da Kula’miza da hizmetlerin en güzellerini el birligi ile yaptik. Çünkü bu aziz millet, 85 milyon insanimiz bu hizmetlerin en güzeline layiktir. Iste Kula’nin spor yatirimlari, Kula’nin gençlik tesisleri, tüm ülkemize örnek bir sekilde piril piril ihtisamiyla ve enerjisiyle parliyor. Bu eserleri, siz aziz milletimizden, degerli hemsehrilerimizden aldigimiz güçle yaptik. Sayin Cumhurbaskanimizin engin vizyonuyla, güçlü liderligiyle yaptik ve sükürler olsun artik çita çok farkli yerlere yükseldi. Hizmet çitamizi çok ama çok yüksek yerlere tasidik. Sizler hiçbir zaman da bizi mahcup etmediniz. Her zaman sirtimizi size yasladik. Baskalari gibi baska mihraklara degil. Biz gücü sizden aliriz, hesabi size veririz. Iste 14 Mayis’ta yedi düvel bir araya geldi. Iç güçleri, dis güçleri, masadakiler, masada olmayanlar Türkiye’yi dizayn etmeye çalistilar. Bu milletin zekasina bu milletin ferasetine ve basiretine bir türlü inanamadilar. Türkiye’de oy oranimizla tüm oyunlari teker teker bozdunuz. Masalari dagittiniz, size hiçbir kurguyu dayatamadilar, sizi kandiramadilar, kandiramazlar zaten. Biz bunu zaten 21 yillik süreçte önümüze çikardiklari engelleri asarken görüyorduk. Sizin her zaman güçlü desteginizi, sizin her zamanki basiretinizi ve ferasetinizi gördük. Cumhurbaskanimiz seçimden önce ’Ben milli iradeden baska güç tanimam’ dedi.

’Halkimiz kimi seçerse basimizin üzerinde yeri var’ dedi.

Onlarin seçim sonrasi beyanatlarini gördünüz. Bu milletin seçimine ve tercihine saygi bile gösteremediler. Onlari size havale ediyoruz. Siz 14 Mayis’ta nasil oyunlari tek tek bozduysaniz, 28 Mayis günü Kula olarak en güçlü tokadi son vurusu yapacaksiniz. Biz buna inaniyoruz." ifadelerini kullandi.

Kula’da TOGG gururu

Öte yandan Bakan Kasapoglu’nun Kula’daki programina rengini Kula’nin dogal kayaçlarindan alan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile gelmesi ayri bir gurur yasatti. Kula rengi TOGG’u kentin merkezinde gören vatandaslar, fotograf çekilebilmek için adeta birbirleriyle yaristi. Kula rengindeki TOGG’u yakindan inceleme firsati bulan Kulali vatandaslar, Bakan Kasapoglu’na da Kula’ya kazandirdigi hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

Bakan Kasapoglu, memleketi Kula’daki coskulu mitingin ardindan dogup büyüdügü mahalleyi ziyaret edip dinlenmeye çekildi.

Bakan Kasapoglu’nun sabah saatlerinde memleketi Kula’da esnaf ziyareti yapip hemserileri ile bulusmaya devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA