Ümraniye Belediyesi Tarafindan 2 Aile Sagligi Merkezi Daha Açildi

Istanbul’un Ümraniye ilçesinde her mahallede olmasi planlanan aile sagligi merkezlerine iki tane daha eklendi. Yukari Dudullu Mahallesi’ne insa edilen Sehit Emre Büyükyildirim Aile Sagligi Merkezi ile birlikte Necip Fazil Mahallesi’ne yapilan Ümraniye 29 Nolu Aile Sagligi Merkezinin açilisi düzenlenen törenle gerçeklestirildi.

Ümraniye Belediyesi Tarafindan 2 Aile Sagligi Merkezi Daha Açildi


Ümraniye’de her mahallede olmasi planlanan aile sagligi merkezlerinin yapilmasina devam ediliyor. Son 4 günde 8 kalici eserin açilisi gerçeklestirildi.

Bunlardan ikisi ise Yukari Dudullu Mahallesi’ne insa edilen Sehit Emre Büyükyildirim Aile Sagligi Merkezi ile birlikte Necip Fazil Mahallesi’ne yapilan Ümraniye 29 Nolu Aile Sagligi Merkezi oldu. Açilis öncesi ise tören düzenlendi.

Törene Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim’in yani sira Ilçe Kaymakami Abdulaziz Aydin, Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Kemal Memisoglu ve çok sayida vatandas katildi.

Düzenlenen törenin ardindan protokol heyeti, aile saglik merkezinin önünde kurdele keserek açilisi gerçeklestirdi. Protokol heyeti, aile sagligi merkezini gezerek kontrollerde bulundu.

Iki aile sagligi merkezinizin açilisini gerçeklestirdigini belirten Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, ”Burasi daha önce sadece küçük bir parkti, onu biraz büyüterek hem parki hem de ikinci aile sagligi merkezimizi Necip Fazil Mahallemize kazandirmis olduk. Burada muhtar Delibalta’mizin da çok hizmeti oldu, ona da ayrica tesekkür ediyorum. Bütün halkimizin hizmetinde Ümraniye’mize 51 tane aile sagligi merkezimizde 37 mahallemizde birden fazla bazi mahallemizde aile sagligi merkezi var. Hizmetlerimiz devam ediyor. Ben çok çok tesekkür ediyorum. Tabi en büyük tesekkürü Sayin Cumhurbaskanimiza yapiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA