Tuzla Belediye Baskani Yazici Açiklamasi 'Tuzla'da Kentsel Dönüsümü Tamamlamaya Niyetliyiz'

Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, göreve geldigi 2009 yilindan itibaren Tuzla’nin depreme dayanikli bir ilçe olmasi için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Baskan Yazici, “Cumhurbaskanimizin açikladigi kentsel dönüsüm destekleri, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligimizin çalismalariyla Tuzla’da kentsel dönüsümü tamamlamaya niyetliyiz” dedi.

Tuzla Belediye Baskani Yazici Açiklamasi 'Tuzla'da Kentsel Dönüsümü Tamamlamaya Niyetliyiz'
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, göreve geldigi 2009 yilindan itibaren Tuzla’nin depreme dayanikli bir ilçe olmasi için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Tuzla’da devam eden kentsel dönüsüm çalismalari Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan ve kentsel dönüsüm çalismalarinda büyük bir kolaylik getiren ‘Yarisi Bizden’ kampanyasi ile hizlandi. Tuzla’da bugüne kadar bin 870 binada 8 bin 665 bagimsiz bölümde kentsel dönüsüm projesi gerçeklestirildi.

Ayrica 60 sitenin dönüsümü de tamamlandi. 40’dan fazla site ile de birebir görüsmeler devam ediyor. Baskan Yazici, ‘Yarisi Bizden’ kampanyasindan yararlanmak isteyen sitelerin hak sahipleri ile 1 Mayis Isçi Bayrami’nda da görüsmeler gerçeklestirdi.

“Tuzla’da dönüsüm sorununu insallah bitiriyoruz”

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, "Cumhurbaskanimizin açikladigi kentsel dönüsüm destekleri, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligimizin çalismalariyla Tuzla’da kentsel dönüsümü tamamlamaya niyetliyiz. Vatandasimiz Cumhurbaskanimizin açikladigi ’Kentsel Dönüsümde Yarisi Bizden’ kampanyasina büyük ilgi gösteriyor. Tuzla’da dönüsüm sorununu insallah bitiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA