Meclise Ilk Getirecegim Konu Bursa'nin Kentsel Dönüsümü

Büyük Birlik Partisi Genel Baskan Yardimcisi Bursa 1.Bölge 1.Sira Milletvekili Adayi Ekrem Alfatli çalismalarina devam ediyor.

Meclise Ilk Getirecegim Konu Bursa'nin Kentsel Dönüsümü
Büyük Partisi Milletvekili adaylari Alfatli önderliginde Hüdavendigar Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleri yapti.

Ziyaretler çerçevesinde vatandaslari ve esnafi dinleyen Alfatli sorunlari dinleyerek notlar aldi.

TBMM’de ilk çalisacagim konu Bursa’nin kentsel dönüsümü

Vatandaslarin kentsel dönüsüm sorularina açiklik getiren Alfatli “ Yasadigimiz 6 Subat depreminde 50 binin askin insanimizi kaybettik. Bizler Büyük Birlik Partisi heyeti olarak depremin ilk gününde Sanliurfa’ya ulastik, ardindan Adiyaman’a geçtik. Orada ne oldugunu neler yasandigina bizatihi sahitlik ettik. Deprem büyük bir felaket 11 ilde etkileri oldu. Devletimiz halkimiz bu yaralari sarmak için olaganüstü gayret etti hala da ediyor. Bu tür felaketlerin yasanmamasi için önceden tedbir almak gerekli. Konuyla ilgili olarak Cumhur Ittifaki’nin mutabik oldugu konulardan biri de kentsel dönüsüm çalismalari. Deprem gelmeden depreme hazirlanmak. Konuyla ilgili çalismalar devam ediyor. Bizler de Bursa’nin deprem kusaginda oldugunu biliyoruz. Olabilecek bir depreme karsi hazirlikli olmaliyiz. Binalarimizi yenilemeli ve güçlendirmeliyiz. Devletimizin bu konudaki tesviklerinden faydalanmaliyiz. Bursa ile ilgili olarak da insallah daha fazla neler yapariz diye düsüncelerimiz var. Sizler bizi 14 Mayis tarihinde sandiktan çikardiginiz andan itibaren yemin ettikten sonra TBMM’de çalisacagim ilk konu Bursa’nin kentsel dönüsümü olacaktir” dedi.

Esnaf ziyaretinin ardindan Hüdavendigar Mahalle Muhtari Mustafa Pala’yi muhtarlik binasinda ziyaret eden Alfatli ve arkadaslari Pala’ya çalismalarinda basarilar diledi.

Alfatli’ya Milletvekili Adaylari Av.Mehmet Erhan Altan, Harun Çiçek ,Kemal Akyildiz ,Il Baskani Haldun Filizli Baskan Yardimcilari Ibrahim Ari ve Av.Ömer Faruk Alfatli da eslik etti.
Kaynak: İHA