IKAF'23'te Katilimcilari Birbirinden Özel Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Bekliyor

Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi (CBIKO) koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliginde gerçeklesecek olan Iç Anadolu Kariyer Fuari (IKAF’23) kaliteli kültür ve sanat etkinlikleriyle katilimcilara keyifli anlar yasatacak. 4 ila 5 Mayis tarihlerinde Anadolu Üniversitesinde gerçeklestirilecek söylesi, film gösterimi, dans gösterileri IKAF katilimcilarini bekliyor olacak.

IKAF'23'te Katilimcilari Birbirinden Özel Kültür Ve Sanat Etkinlikleri Bekliyor
IKAF’23 çok yönlü bir fuar olarak öne çikiyor. Gerçeklestirilecek birbirinden özel kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak 4 Mayis Persembe günü Sinema Anadolu’da saat 13.00’de Yönetmen Semih Kaplanoglu’nun ‘Baglilik Asli’ filminin, saat 16.00’da ise Yönetmen Dervis Zaim’in Flas Bellek filminin gösterimi yapilacak. Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonunda ise saat 20.00’de onlarca kez sahnelenen ve büyük begeni toplayan Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Arastirmalari Merkezinin düzenledigi ‘Bizim Yunus’ müzikali gerçeklestirilecek. Fotograf Sanatçisi Fikret Otyam tarafindan Anadolu Üniversitesi Iletisim Bilimleri Fakültesine bagislanan Özel Koleksiyon da Sergi Salonu’nda ziyaretçilere açik olacak.

5 Mayis Cuma günü ise Iletisim Bilimleri Fakültesi Derslik E015’te düzenlenecek söylesi programina Egitmen Gökhan Sivasli ‘Kent Tarimi, Dikey Tarim, Topraksiz Tarim’, Egitmen Çiçek Aslan ‘Demo Ari Kovani’, sosyal medya fenomeni Merve Tan ‘Motivasyon Konusmasi’, sosyal medya fenomeni Ilayda Altintas “Motivasyon Konusmasi” ile konuk olacak. Ayni gün Sinema Anadolu’da saat 13.00’de Yönetmen Ali Özel’in Bozkir filminin, saat 16.00’da ise Yönetmen Fatih Özcan’in Mavzer filminin gösterimi yapilacak. Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda saat 20.00’de Kocaeli Üniversitesi Çagdas Dans Toplulugu tarafindan ‘Göbeklitepe’den Insanligin Dogusu’ dans gösterisi gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA