Baskan Kavakligil'den Seçim Açiklamasi Açiklamasi 'Belediye Baskanligimi Kaybedecegimi Bilsem Dahi Bu Davadan Dönmem'

Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, 14 Mayis seçimlerinde Cumhur Ittifaki’nin ilçede rekor bir oy almasi için gece gündüz demeden çalisacaklarini belirterek, "Belediye baskanligimi kaybedecegimi bilsem dahi bu davadan dönmem" dedi.

Baskan Kavakligil'den Seçim Açiklamasi Açiklamasi 'Belediye Baskanligimi Kaybedecegimi Bilsem Dahi Bu Davadan Dönmem'
Kastamonu’nun Tosya Belediye Baskani Volkan Kavakligil, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu milletvekili adaylarinin köy muhtarlari ile gerçeklestirdigi toplantida konustu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in yeniden Cumhurbaskani olarak seçilmesi ve Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarinin seçilmesi için elinden gelen tüm mücadeleyi verecegini belirten Baskan Kavakligil, "14 Mayis Seçimlerinde Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in seçilmesi için gece gündüz çalisacagim ve bu ugurda belediye baskanligimin kaybedilmesine bile mal olsa bir adim geri atmayacagim" dedi.

14 Mayis seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduguna inandigini belirten Kavakligil, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Libya’da, Irak’ta, Suriye’de, Azerbaycan’da, Karabag’i aliyorsunuz. Akdeniz’de, Karadeniz’de dogalgaz ariyorsunuz IHA’larinizi, SIHA’larinizi, Kizilelmalarinizi üretmissiniz. Savas gemilerini denize indiriyorsunuz. Terörü bitirme noktasina gelmissiniz ve en önemlisi milli ve yerli bir devlet yapilanmasi için 14 Mayis 2023 seçimleri çok ehemmiyet arz ediyor. Burada siz degerli muhtarlarimiza da çok büyük isler düsüyor. Elimizi vicdanimiza koyacagiz. Sapkamizi önümüze atacagiz. Bu gerçeklerin sogani ve patatese degisilmemesini hep birlikte ispat edecegiz. Belediye Baskanligimi kaybedecegimi bilsem dahi bu davadan dönmem" diye konustu.

"14 Mayis’ta Sayin Cumhurbaskanimizin kazanmasi için gece gündüz mücadele edecegiz" ifadelerine yer veren Kavakligil, "Bunu belediye baskani olarak degil, bu memleketin gelecegine yön verecek bir genç olarak söylüyorum. Torunlarinizin, evlatlarinizin gelecegine sahip çikmak zorundasiniz. Sayin Cumhurbaskanimiza Tosya’dan bugüne kadar görülmemis bir destegi hep birlikte verecegiz, Allah’in izniyle bundan hiçbir süphe yok" seklinde konustu.

Kaynak: İHA