Baskan Karalar' Gecemizi Gündüzümüze Katarak Çalisiyoruz'

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar," Halkimiza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalisiyoruz ve tempomuzu artirarak buna devam edecegiz" dedi.

Baskan Karalar' Gecemizi Gündüzümüze Katarak Çalisiyoruz'
Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, merkez ve kirsal ilçelerin mahallelerinde vatandaslarla bulusup sohbet etmeye, sorunlari dinleyip aninda çözüm üretmeye devam ettigi belirtildi. Bu çerçevede Baskan Karalar’in, Karatas ilçesine bagli Tuzla, Gökkaya, Kirmizidag, Bahçe, Bebeli ve Adali köylerini ziyaret etti.

Konusmasinda Türkiye’nin birlestirici, pozitif bir dile ihtiyaci oldugunu belirten Baskan Zeydan Karalar, “Biz Adana’mizin dört bir yanina, vatandasin kime oy verip vermedigine bakmadan, esit sekilde hizmet götürüyoruz. Ayristirmak, ötekilestirmek ülkemizin lehine sonuç vermez. Halkimiza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalisiyoruz ve tempomuzu artirarak buna devam edecegiz. Millet Ittifaki hükümetinde bizim de gücümüz artacak ve kentimize hizmeti bir baska boyuta tasiyacagiz” dedi.

Karatas’in muhtarlariyla da bir araya gelen Karalar, sorunlari dinledi ve çözümü için gerekenleri yapacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA