AK Parti Vekil Adayi Öztürk, Maltepelilerle Bulustu, Esnafi Ziyaret Etti

AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Ümmü Gülsen Öztürk, Maltepe’de vatandaslarla sohbet etti, esnaflari ziyaret ederek karanfil dagitti. Vekil adayi Gülsen ile birlikte hatira fotografi çektiren vatandaslar Gülsen’e desteklerini iletti.

AK Parti Vekil Adayi Öztürk, Maltepelilerle Bulustu, Esnafi Ziyaret Etti
AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Ümmü Gülsen Öztürk, seçim çalismalari çerçevesinde Maltepe Meydani’na geldi. Öztürk, yoldan geçen vatandaslarla sohbet etti, karanfil hediye etti. Ardindan çevre esnafina da ziyarette bulunan Vekil Adayi Öztürk, talepleri dinledi. Öztürk, esnafa yönelik yürütülen ve gelecek dönemde çalismalarina baslanacak olan faaliyetlere iliskin bilgiler aktardi. Hem vatandaslar hem de çevre esnafi, seçimde destekçi olacaklarini belirterek hatira fotografi çektirdi.

"Ben gençlerimize güveniyorum"

Esnaf ziyareti sonrasi konusan AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili Adayi Ümmü Gülsen Öztürk, "Ben gençlerimize güveniyorum. 15 Temmuz’da da onlar sahadaydi. Sehit olan kardeslerimizin birçogu genç kardeslerimizdi. Genç kardeslerimizin yine vatana sahip çikacaklarina inaniyorum. Cumhurbaskanimiza ve AK Parti’ye büyük bir teveccüh var. Ben parti kuruldugundan beri teskilattayim. Seçmenin hiçbir zaman sandiga bu kadar sahip çiktigini görmedim. Her seçmen teskilat gibi çalisiyor. Vatandaslar gençlere sahip çiktiklarini söylüyor. Sosyal medyada kafalarinin karistirilmasina izin vermediklerini söylüyorlar. Elhamdülillah saha çok güzel" dedi.

Kaynak: İHA