Kütahya'da Hemsireler Günü'nde Moral Motivasyon Gecesi

Kütahya Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesi Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün tarafindan Hemsireler Günü sebebiyle düzenlenen moral ve motivasyon gecesine Vali Ali Çelik ve esi Neziha Çelik’te katildi.

Kütahya'da Hemsireler Günü'nde Moral Motivasyon Gecesi
Gecede yaptigi konusmada, hemsirelerin saglik sektöründeki önemine deginen Vali Ali Çelik, hemsirelerin saglik hizmetleri için ellerinden gelenin en iyisini yaptiklarini vurgulayarak fedakarliklari için tesekkür etti.

Saglik hizmetinin ekip isi oldugunu belirten Il Saglik Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Sertas Erarslan, hemsirelerin ortaya koyduklari özverili davranislari ile saglikli toplum olusumunda saglik ekibinin temelini olusturduklarini söyledi.

Erarslan, hemsirelerin Hemsireler Günü’nü kutlayarak, görevlerinde basarilar diledi.

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi Dekani Prof. Dr. Fatih Özcura, Kütahya Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögr. Üyesi Serkan Telli, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün gecede saglik çalisanlarina emekleri için tesekkürlerini ilettiler.

Gecede, Vali Ali Çelik, mesleginde 30 yilini tamamlayan, azim ve özveri ile çalisan, sifa dagitan elleriyle hala mesleginin ilk askiyla çalismaya asina, ancak buna engel olan bir hastalik yasayan, hastanenin çok sevilen ve yilin hemsiresi seçilen Hale Nalan Yaman’in ödülünü takdim etti.
Kaynak: İHA