Kontrolden Çikan Otomobil 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandi Açiklamasi 2 Yarali

Kocaeli’nin Derince ilçesinde kontrolden çikan otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandi. Defalarca takla attiktan sonra durabilen otomobildeki 2 kisi yaralandi.

Kontrolden Çikan Otomobil 150 Metrelik Uçuruma Yuvarlandi Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, Fatih Sultan Mahallesi Yörükler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. idaresindeki 34 FOR 771 plakali Peugeot marka otomobil, rampa asagiya indigi esnada sürücüsünün kontrolünden çikarak 150 metre uzunlugundaki uçuruma yuvarlandi. Defalarca takla atan otomobil ters vaziyette durabildi. Kazanin siddetiyle sürücü ve teyzesi G.A. yaralandi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, saglik, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekipleri otomobilin bulundugu alana inerek yaralilari kurtarmak için çalisma baslatti. Sikistigi yerden çikarilan yaralilar saglik ekipleri ve kaza yerine gelen vatandaslarin yardimiyla sedyeye alinarak ambulansa tasindi. Iki yarali ardindan Kocaeli Sehir Hastanesi ile Derince Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Öte yandan, sürücü K.K.’nin teyzesi G.A. ile ahirlarindaki hayvanlari beslemeye gittigi ve evlerine döndügü esnada kaza yaptiklari ögrenildi.

Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA