Keskinkiliç Açiklamasi 'Olaylari AK Parti'de Birlestirelim'

AK Parti Karabük Milletvekili adayi Ali Keskinkiliç, Türkiye’nin kader seçimini yapacagini söyleyerek, oylari AK Parti’de birlestirelim çagrisinda bulundu.

Keskinkiliç Açiklamasi 'Olaylari AK Parti'de Birlestirelim'
AK Parti seçim öncesi son mitinglerini yaparak tamamladi. Safranbolu Karabük ve Yenice’de yaptigi mitinglerle seçim çalismalarini tamamlayan AK Parti adeta gövde gösterisinde bulundu.

Keskinkiliç, seçim maratonu boyunca Karabük’ün evlatlarina sahip çiktigini ifade ederek, “ 14 Mayis’ta seçimleri yapacagiz ve bu Türkiye’nin kader seçimi. Türkiye bu seçimlerde kaderine oy verecek. Türkiye’nin milli birlik ve bütünlügü ile gelecegini onaylayacak. Türkiye ya bu asra damgasini vuracak, dünyada Türk yüzyilini baslatacak, yada Türkiye’ye tuzak kuranlar emellerine ulasacaklar. Karabük’ün hamuru, suyu ve topragi saglamdir. Karabük’ün bir evladi olarak bu seçimde çok dikkatli olalim. Stratejik bir oy kullanim. Hangi partiden, görüsten ve düsünceden olursaniz olun bu seçimde bütün Karabüklülerden HDP bulasmis 6 masaya geçit vermemek için oylarini AK Parti’de birlestirmeyi rica ediyorum. Kapiyi kaygusuk birakmayalim. Türkiye’nin üniter yapisini tehdit eden 6’Li masaya bir sey kaptirmayalim, oylarimizi AK Parti’de birlestirip Cumhurbaskanimizin arkasinda dimdik duralim” duralim diyerek seçmene çagrida bulundu.
Kaynak: İHA