A Haber Kocaeli Bölge Müdürü Hakan Süer Saldiriya Ugradi, Oglu Biçaklandi

A Haber Kocaeli Bölge Müdürü Hakan Süer, kimligi belirsiz 3 kisi tarafindan biçakli saldiriya ugrardi. Saldirida oglu Umut Süer karin boslugundan biçaklandi.

A Haber Kocaeli Bölge Müdürü Hakan Süer Saldiriya Ugradi, Oglu Biçaklandi


Olay, bugün sabah saatlerinde Izmit Veliahmet Mahallesi Cengiz Sille Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A Haber Kocaeli Bölge Müdürü, Kocaeli Gündem Internet Gazetesi Genel Yayin Koordinatörü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer ile oglu saldiriya ugradi. Oglu Umut ile birlikte aracini park eden ve TV 41 binasina dogru yürüyen Hakan Süer’e ismi ögrenilemeyen bir kisi küfür etti. Hakan Süer küfrü duymazken, Umut Süer ise sahsin neden küfür ettigini sordu. Çikan tartismada 3 kisi Hakan Süer ve ogluna saldirdi. Yasanan olayda Umut Süer karin boslugundan yaralandi, olayi gerçeklestiren 3 sahis ise kayiplara karisti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, yaraliya yapilan müdahalenin ardindan ambulansa alarak hastaneye kaldirdi. Umut Süer’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken olayi gerçeklestiren ve kaçan sahislari yakalamak için polis ekipleri çalisma baslatti.

Gazeteciler cemiyeti olayi kinadi

Olayi kinayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafindan yapilan açiklamada, "Cemiyetimizin yönetim kurulu üyelerinden, Kocaeli Gündem Internet Gazetesi Genel Yayin Koordinatörü, A Haber Bölge Müdürü ve TV 41’in Haber Müdürü Hakan Süer’e bugün yapilan çirkin saldiri esnasinda yaninda bulunan oglu Umut Süer biçakli saldiriya ugradi. Kimligi belirlenemeyen sahislar tarafindan meslektasimiza yapilan bu saldiriyi siddetle kiniyor, faillerinin bir an önce yakalanmasini istiyoruz. Yasanan olayin da takipçisi olacagimizin da bilinmesini istiyoruz. Meslektasimiza geçmis olsun dileklerimizi iletiyor, evladimiza da acil sifalar diliyoruz" denildi.
Kaynak: İHA