Haber Arşivi

Seçime Saatler Kala Kocaeli'de Sandiklar Kuruluyor

Kocaeli’de Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimleri için sandiklar kurulurken hazirliklarda sona gelindi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:36:49

Igdir'da Uçamaz Halde Bulunan Su Çullugu Kusu Tedavi Altina Alindi

Igdir’in Aralik ilçesi Yukari Çamurlu köyünde vatandaslar tarafindan bulunan Su Çullugu kusu tedavi altina alindi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:36:22

Siirt'te Göçerlerin Sorunlari Masaya Yatirildi

Siirt Il Tarim ve Orman Müdürlügünde göçerlerin sorun ve talepleri görüsülmek üzere toplanti yapildi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:36:21

Süne Mücadelesi Çerçevesinde Sürvey Çalismalarina Devam Ediliyor

Çanakkale merkez ve bagli ilçelerinde bugdayin ana zararlisi olan süne ile mücadele çerçevesinde olusturulan ekipler tarafindan survey çalismalarina aralik vermeden devam edildi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:36:20

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Tarimsal Üretim Zincirinin Her Halkasinda Yer Aldik'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’deki tarim faaliyetlerine yönelik bilgiler vererek, Kayserili çiftçilerin 14 Mayis Dünya Çiftçiler Günü’nü tebrik etti. “Tarimsal üretim zincirinin her halkasinda yer aldik” diyen Baskan Büyükkiliç; tarimsal üretimde makine, tohum, araç-gereç, tesis, sulama, pazarlama ve egitim gibi destekler ile üretim zincirinin tüm halkalarinda çiftçilerin yaninda yer aldiklarini ifade etti.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:33:49

Antalya'da Ayni Anda Hem Karla Mücadele Hem Deniz Keyfi

Antalya’nin yüksek kesimlerinde karla mücadele edilirken sahil kesimlerinde günesi görenler dünyaca ünü Konyaalti sahiline akin etti.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:33:20

Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz Yerli Otomobil TOGG Ile Taksim Meydani'na Geldi

Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, yerli otomobil TOGG ile Taksim Meydani’na geldi. TOGG ‘a vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:30:50

Atatürk Üniversitesi Senatosu Kararini Açikladi; 'Yariyil Sonu Ve Bütünleme Sinavlari Çevrim Içi Olacak'

2022-2023 Bahar Yariyili Yariyil Sonu ve Bütünleme Sinavlari Planlamasini görüsmek üzere Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli baskanliginda toplanan Atatürk Üniversitesi Senatosu; örgün, açik ve uzaktan egitimde önlisans, lisans ve lisansüstü programlardaki yariyil sonu (final) ve bütünleme sinavlarinin hangi sekilde yapilacagi ve yaz okuluyla ilgili kararini açikladi. Buna göre, sinavlarin çevrim içi (online) yapilmasina karar verildi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:19:19

FIBA Basketbol Sampiyonlar Ligi'nde Yilin En Iyi Genç Oyuncusu Sadik Emir Kabaca Seçildi

Galatasaray’in basarili basketbolcusu Sadik Emir Kabaca, FIBA Basketbol Sampiyonlar Ligi’nde yilin en iyi genç oyuncusu seçildi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:16:50

Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlarina Yönelik Strateji Ve Eylem Plani Çalistay Serisi Düzenlendi

Atatürk Üniversitesinde iç ve dis paydaslarin katilimiyla Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlarina Yönelik Strateji ve Eylem Plani Çalistay serisinin ilk asamasi gerçeklesti. Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlarinin (SDG) tümünü ele alan çalistay serisi, iç ve dis paydaslarin katilimiyla 4 gün boyunca Arastirma Üniversitesi Izleme ve Degerlendirme Ofisi koordinatörlügünde Atatürk Üniversitesi Uygulama Otelinde düzenlendi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:16:49

Türkiye'nin Yerli Otomobili Togg Siirt'te Yogun Ilgiyle Karsilandi

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un, Siirt’te tanitimi yapildi. Vatandaslar, milli araca yogun ilgi gösterdi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:13:50

Afyonkarahisar'da Piknik Faciasi Açiklamasi 4 Ölü

Afyonkarahisar’da yil sonu piknigine giden 16 kisilik ögrenci gurubundaki bir ögrenci gölet üzerinde köprüde fotograf çektirmek isterken dengesini kaybederek suya düstü. Ögrenciyi kurtarmak için suya atlayan bir baska ögrenci ile servis soförü ve bir vatandas da bogularak hayatini kaybetti.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:13:49

RTÜK Baskani Ebubekir Sahin'den Reyting Haberlerine Yalanlama

Bir gazetenin yaptigi Cumhurbaskani Erdogan’in gerçeklestirdigi ortak yayininin reytinglerde alt siralarda oldugu haberine istinaden RTÜK Baskani Ebubekir Sahin, “Tamamen yalan haber. Yapilan ortak yayin açik ara tüm zamanlarda birincidir” dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:13:20

Manisa FK, Tuzlaspor Hazirliklarini Sürdürüyor

Manisa Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig 37. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Tuzlaspor maçinin hazirliklarini sürdürdü.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:13:19

AK Partili Çankiri, Anneler Günü Nedeniyle Zübeyde Hanim'in Mezarini Ziyaret Etti

AK Parti Izmir Milletvekili ve Milletvekili Adayi Ceyda Bölünmez Çankiri, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim’in Karsiyaka’daki anit mezarini ziyaret etti, "Annelerimiz; milletimizin birlik ve beraberliginin temel taslarindandir. Basta sehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:07:52

BAKMER Kurslari Yenilendi

Basaksehir Kadin Aktivite Merkezi’nin (BAKMER) yil sonu kapanis programi, Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi. BAKMER’de 46 bransta egitim alan Basaksehirli kadinlari tebrik eden Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Bir sehirde kadin mutluysa o sehir mutlu olur” dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:07:51

Malatya'da Dolu, Kayisi Bahçelerine Zarar Verdi

Malatya’da bir süredir etkili olan saganak ve dolu yagisi kayisi agaçlarina zarar verdi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:07:50

Devlet Bahçeli'den Burdur'da muhalefete 'PKK' göndermesi: Sizi sadece yıkmayacağız, kökünüzü de kazıyacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Burdur'da seçime 18 saat kala bir miting gerçekleştirdi. Bahçeli, muhalefetin PKK desteği ile seçime girdiğini belirterek, "Açık hesap yarın sandıkta görülecektir. Muhalefet ciddi manada güvenlik sorunu haline dönüşmüştür. Terörist Mustafa Karasu, "AK Parti ve MHP itifakı yenilmelidir" dedi mi, demedi mi? Sizi sadece yıkmayacağız, kökünüzü de kazıyacağız." dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:06:00

Maden Ocagin Önünde Ates Açan 3 Süpheliden 2'Si Tutuklandi

Zonguldak Kilimli ilçesinde Askar Madencilik sirketine ait maden ocagina gelen gelerek ocak önünde ates açan 3 süpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:04:51

Kaya; 'Erzurum'u Eski Parlak Günlerine Kavusturmak En Büyük Idealim Ve Hedefimdir'

IYI Parti birinci sira milletvekili Adayi Zekai Kaya, “Erzurum’u eski parlak günlerine kavusturmak en büyük idealim ve hedefimdir” dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:04:50

Baskan Bozdogan Açiklamasi 'Tarsus Il Olmak Zorunda'

İçel’in Tarsus ilçe Belediye Baskani Haluk Bozdogan, il olmak için büyük çaba verdiklerini vurgulayarak, "“Tarsus il olmak zorunda, halk neyin iyi oldugunu neyin kötü oldugunu çok iyi bilir. Önümüzde büyüksehir yasasi var. Her seyi yapamiyorsun, temizlik, yol önüne yasa çikiyor. Bir boyama islemini dahi meclise getiriyoruz. Eger Tarsus il olursa tüm bunlara gerek kalmayacak. Halkimizin her dedigi olacak. Rahat olacagiz, her hizmetin hizlanmasi için Tarsus’un haklarini alabilmesi için il olmak zorundayiz" dedi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:02:20

Erzurumspor Zorlu Altinordu Deplasmanindan Umutlu

Spor Toto 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Erzurumspor FK, 37. haftada deplasmanda karsilasacagi Altinordu maçi hazirliklarini sürdürdü. Antrenmani izleyen taraftarlar mesale yakip futbolculara zorlu maç öncesi hem moral hem de destek verdi.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   15:01:50

Baskan Altay Açiklamasi '14 Mayis Aksami Bayramimiz Olsun'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, seçim çalismalari çerçevesinde son bir ay içerisinde sehir merkezinin yaninda ilçeleri de karis karis gezerek Konyalilarla bulustu.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   14:58:50

Millet Ittifaki'nin Cumhurbaskani Adayi Ve CHP Lideri Kiliçdaroglu, Anitkabir'i Ziyaret Etti

Millet Ittifaki’nin 13. Cumhurbaskani Adayi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Anitkabir’i ziyaret etti.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   14:56:21

AK Parti Il Baskani'ndan, Baskan Yavas'a Agir Suçlama Açiklamasi

14 Mayis seçimleri öncesinde koltuk sevdasi yüzünden Ankara’yi “Allah’a emanet” edip izine ayrilan ve bu süre zarfi içerisinde Ankara Büyüksehir Belediyesi’nden tek bir kurus almayacagini ve Belediyenin de hiçbir kaynagini kullanmayacagini söyleyen Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in Millet Ittifaki’nin Ankara’da düzenledigi miting için belediye araçlarini kullandigi ortaya çikti.

13 Mayıs 2023 Cumartesi   14:56:20

 1  2  ...  6  7  8  ...  22  23