AK Parti'den Balikesir'de Sevgi Yürüyüsü

AK Parti Balikesir Il Baskanligi, pazar günü yapilacak seçimler öncesi sevgi yürüyüsü gerçeklestirdi. AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Belgin Uygur, "Milletimiz, ‘Durmak yok yola devam’ diyecek" dedi.

AK Parti'den Balikesir'de Sevgi Yürüyüsü
AK Parti Balikesir Il Baskanligi 14 Mayis seçimleri öncesinde yürüyüs düzenledi.

Karesi ve Altieylül ilçelerinden 2 farkli koldan baslayan yürüyüs Seyh Lütfullah Camii yaninda yeni yapilan meydanda son buldu. Vatandaslarin Türk bayragi tasidigi yürüyüs sonunda konusan AK Parti Balikesir Il Baskani Ekrem Basaran, "Bir tarafta kasetle, kumpasla, iftira ile cumhurbaskani olmak isteyenler, bir tarafta ise askla, samimiyetle, gayretle teskilatindan gelen Recep Tayyip Erdogan ve AK Partili gönüldaslarimiz, korksun bizden rakiplerimiz. Insallah Pazar aksami bu memleket çok çok güzel ufuklara yelken açacak. Sizler bu aksamki yürüyüsümüzle bunu ispat ettiniz” dedi.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ise, “Hem Altieylül’den hem Karesi’den yürüdük bu aksam. Bu yürüyüs dosta güven rakiplere korku salmistir. Allah’in izni ile Balikesir bu isi bitirdi. Hep birlikte konvoyumuzu da yaptiktan sonra sandiklara sahip çikip insallah Cumhurbaskanimizi kutlayacagiz. Allah, milletvekillerimizin sayisini da insallah 9’da 9 yapar” dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Belgin Uygur ise Kuvayi Milliye sehrinin 14 Mayis’ta gerekeni yapacagini söyleyerek, “Balikesir kararini verdi. Milletimiz kararini Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan yana, vatandan yana, milletten yana, bayraktan yana kullandi. Milletimizin hakkiyla, hukukuyla alakasi olmayanlara imkan vermeyecek. Milletimiz kumpas kuranlara müsaade etmeyecek. Milletimiz, ‘Durmak yok yola devam’ diyecek. 14 Mayis aksami yine bu meydanda Türk milletinin zaferini kutlamak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA