Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Bilecik'te Konustu

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "Yapici muhalefet anlayisi seçim sonucunu belirleyecek" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Bilecik'te Konustu
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Bilecik’te partililerle bulusarak yapici muhalefet anlayisinin seçim sonucunu belirleyecegini belirtti.

Ayrica Millet Ittifaki Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun 300 milyar dolar borçlanma söylemini elestirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Bilecik’te parti mensuplariyla bir araya gelerek, "Yapici muhalefet anlayisi sadece elestiren degil çözümü de ortaya koyan siyaset anlayisi, siyasete nezaket getiren yaklasimi, milletimizin teveccühüne layik olmasina sebep oldu. Çok kisa süre içerisinde Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi ve bu 14 Mayis seçimleri öncesinde de seçim sonucunda belirleyici olacak anahtar bir parti konumuna geldi" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, 14 Mayis’ta yapilacak olan milletvekili ve cumhurbaskanligi seçim çalismalari kapsaminda Bilecik’te partililerle bulustu. Seyh Edebali Kongre Merkezi’ne geçen ve burada bir konusma yapan Erbakan; Yeniden Refah Partisi’nin seçimlerde önemli aktörlerden biri olacagini belirterek, sunlari söyledi:

“Çok kisa süre içerisinde Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi”

"Hepinizin bildigi gibi Yeniden Refah Partisi kisa sürede çok büyük mesafe kat etti 300 bine yakin resmi üyesi, 81 il 900’den fazla ilçede teskilatlanmasini tamamlamasiyla seçime girme yeterliligini 1 seneden kisa sürede elde etmesi, binlerce köy ve mahalle teskilatinin kurulmus olmasi, 100 bine yakin sandik bas müsahidinin belirlenmesi, bütün illerimizde istisnasiz gençlik ve hanim kollarimizin tamamlanmis olmasi ve ikisi de birbirinden muazzam 2 büyük kongremizin gerçeklestirilmesi ki en sonuncusu 6 Kasim’da ikinci büyük kongremiz Ankara Arena’da 65 bin insanin katilimiyla Türk siyaset tarihine geçen bir kongre oldu. Bütün bu hizli gelismesi ve bir de üzerine yapici muhalefet anlayisi sadece elestiren degil çözümü de ortaya koyan siyaset anlayisi, siyasete nezaket getiren yaklasimi milletimizin teveccühüne layik olmasina sebep oldu. Çok kisa süre içerisinde Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi ve bu 14 Mayis seçimleri öncesinde de seçim sonucunda belirleyici olacak anahtar bir parti konumuna geldi" ifadesini kullandi.

Kiliçdaroglu’nu elestirdi

Erbakan, Millet Ittifaki Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun 300 milyar dolar getirecegine iliskin söylemlerini elestirerek, "Diyorlar ki ’Efendim iyi çok güzel helikopter yaptiniz, uçak yaptiniz, tank yaptiniz, TCG Anadolu gemisi yaptiniz, IHA yaptiniz, SIHA yaptiniz. Iyi de milletin karni aç fakirlik var. Issizlik var, ekonomi sikintili, enflasyon var. Tamam, dogru söylüyorsun biz de bunlardan kurtulmak için çalisacagiz. Bunlardan bu milleti bu ülkeyi sen mi kurtaracaksin? Sanki kendisi kurtaracakmis gibi. Diyor ki ’Efendim 300 milyar dolar daha borç getirecegim’ ya biz zaten borçtan kurtulmaya çalisiyoruz. Sen ’300 milyar dolar daha borç getirecegim’ diyorsun. Milli kaynak paketlerin var mi? Borç almadan, varliklarimizi satmadan, cenabi Allah’in verdigi zenginlikleri su sekilde kaynaga dönüstürecegim’ dedigin bir projem var mi? Yok, ’Londra’daki tefecilerden 300 milyar dolar borç alacagim’ O borcun faizi ne olacak? Onun geri ödemesi ne olacak? Tekrardan milletin üstüne sirtina, yük olarak binecek" diye konustu.

“AK Parti ile imzalamis oldugumuz mutabakattaki maddelerin uygulanmasinin takipçisi olacagiz”

Erbakan son olarak, “’4-6 yas arasindaki bir çocuga Kuran ögretmek çag disiliktir, Taliban zihniyetidir.’” Kim diyor bunu? CHP diyor, 7’li masanin bas aktörü. 7’li masanin Cumhurbaskani adayina soruyorlar. LGBT, Türk aile yapisina zarar verir mi diyorlar. ’Ne münasebet neden versin’ diyor. Internetten videosunu açip seyredebilirsiniz.

Insallah Tarim Bakanligimizi, Bill Gates Vakfi’nin tasallutundan kurtulmasi için, Saglik Bakanligimizin Dünya Saglik Örgütü’nün vesayetinden kurtulmasi için, Milli Egitim Bakanligimizin Amerikan Fulbridge Komisyonunun vesayetinden kurtulmasi için gerekli mücadeleyi mecliste çok daha etkili bir biçimde yapacagiz. AK Parti ile imzalamis oldugumuz mutabakattaki maddelerin uygulanmasinin takipçisi olacagiz. Her konusmamizda ifade ettigimiz gibi magduriyetlerin giderilmesi için ugrasacagiz” dedi.

Kaynak: İHA