Tokat Belediyesi'nin Çalismalari Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Tokat Belediyesi, kis sartlarinin sona ermesi ile birlikte Günesli Mahallesinde 6 sokakta genis çapli çalisma baslatti.

Tokat Belediyesi'nin Çalismalari Hiz Kesmeden Devam Ediyor
Tokat’ta kis sartlarinin sona ermesi ile birlikte Tokat Belediyesi çalismalarina basladi.

Günesli mahallesinde baslanilan çalismalarda, 6 sokagin asfaltlama çalismalari, parke ve kaldirim çalismalari yapiliyor. Mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarinin giderilmesi gayelenen çalismada kis sartlarinin sona ermesiyle çalismalarin erken bitmesi planlaniyor.

"6 sokaga ekiplerimiz hizli bir sekilde girdi"

Günesli Mahallesinde yapilan çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Eyüp Eroglu “Belediyemizin insaat çalismalari devam ediyor. Günesli Mahallemizdeyiz. Bir taraftan yollarin açilmasiyla, asfaltlama, parke ve kaldirim çalismalari, çok yogun bir isin oldugu bir yer. Burada 6 sokaga ekiplerimiz hizli bir sekilde girdi. Yapilasmanin yogunlastigi bu bölgede çocuk parkindan semt spor alanina kadar vatandaslarimizin ihtiyaci olan sosyal alanlari da üretiyoruz. Altyapi çalismalarindan sonra simdi üstyapi çalismalari ile mahallemizin hem vatandaslarimiz açisindan daha kullanisli hale gelecegini hem de hak ettigi güzel görüntüye kavusacagini söyleyebiliriz” dedi.



"Sehrimizin genelinde çalismalarimizi araliksiz gerçeklestirecegiz"

Kis sartlarinin sona ermesi ile birlikte çalismalarin hizlanacagini dile getiren Belediye Baskani Eyüp Eroglu “Planlarimiz çerçevesinde her zaman oldugu gibi 2023 yilinda da sehrimizin genelinde çalismalarimizi araliksiz gerçeklestirecegiz. Nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa ivedilikle ulasmaya gayret edecegiz. Bununla birlikte Tokat’in genelinin faydalanacagi projelerimizde de çalismalar devam ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA