Yalova Belediyesi'nde Yeni Memurlar Yemin Etti

Yalova Belediyesi’nde sözlesmeli görev yapan memurlarin devlet memurluguna atamasi onaylandi. Bu çerçevede 31 personel için yemin töreni düzenlendi.

Yalova Belediyesi'nde Yeni Memurlar Yemin Etti
Yalova Belediyesi’nde sözlesmeli memur olarak görev yaparken devlet memurluguna atanan memurlar için yemin töreni düzenlendi.

5393 Sayili Belediye Kanunu’nun 49. maddesine göre tam zamanli sözlesmeli statüde görev yapmakta olan ve ‘7433 sayili Devlet Memurlari Kanunu ve Bazi Kanunlar ile 663 Sayili Kanun Hükmünde Kararnamede Degisiklik Yapilmasina Dair Kanunun 3’üncü Maddesi’ne istinaden memuriyet kadrolarina geçirilen personeller için yemin töreni yapildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan törene Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, Baskan Yardimcilari Naim Ardiç ile Volkan Dadaloglu, Yazi Isleri Müdürü Gülden Atik ile memur olmaya hak kazanan personel katildi.

Memur olan tüm çalisanlara hayirli olsun temennisinde bulunan Baskan Mustafa Tutuk, “Devlet memuru olmak bu ülkede bir seref, bir onurdur. Hepinizi tebrik ediyorum. Simdiye kadar yaptiginiz basarili çalismalarinizi memur olduktan sonra da devam ettireceginizden kuskum yok. Yalova’miz için çok güzel çalismalar yapacagiz. Devlet memuru olan tüm personelimize hayirli olsun” dedi.

Törende masalarin üzerine örtülen Türk bayraklarina ellerini koyan personele yeminini Baskan Yardimcisi Naim Ardiç ettirdi. Yalova Belediyesi’ne bagli birimlerde çalisan 31 personel, 657 sayili Devlet Memurlari kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayragi üzerine yemin ederek, devlet memurlugu görevine basladi.

Yemin töreninin ardindan Baskan Tutuk, memur olan personeli tebrik etti.
Kaynak: İHA