Terma Garden Açilmadan Rezervasyonlara Basladi

Yalova’nin dogasi ve kaplicalariyla ünlü Termal ilçesinde aralik ayinda misafirlerine kapilarini açacak Terma Garden Otel, simdiden rezarvasyonlara basladi.

Terma Garden Açilmadan Rezervasyonlara Basladi
Klasik anlayisi reddeden "yeni yasam kompleksi" kavramiyla Yalova’da Terma Garden projesi hayata geçiriliyor. Terma Garden, kapidan içeri girer girmez misafirlerini klasik anlayisin disina çikartiyor. Yatirimcilarina metrekare satmak yerine bütün çevrenin yer aldigi metreküp sunan Terma Garden yönetimi termal otelcilik algisini tamamen degistiriyor. 32 bin 500 metrekare kapali alana, 12 bin metrekarelik yesil alana sahip, ormana komsu mesafede yer alan projede spor ve yürüyüs alanlari, bölgenin en yüksek oksijenine sahip konumu, sessizligi ve 12 ay kalmaya müsait alt yapisi ile misafirlerini agirlayacak.

Aralik’ta hizmete açiliyor

Insaati hizli bir sekilde devam eden Terma Garden projesi kapilarini aralik ayinda açiyor. Terma Garden yönetimi Türkiye Termal Turizmini tanitmak için Amerika’dan Avrupa’ya, Türki Cumhuriyetler’ den Orta Dogu ve Asya ülkelerine kadar genis çerçeveli bir pazarlama ve tanitim faaliyetine giristi. Küresel çapta etkin olan acentelerle anlasmalar imzalamaya baslayan Terma Garden, hem termal turizm hem de otelcilik hizmeti almak isteyen yabanci turistler tarafindan büyük ilgi görmeye basladi.

Türkiye’den de yogun talebin geldigi Terma Garden, yüksek kalite anlayisi ile her kesime hizmet verecek.

50 milyon dolarlik yatirim

Yalova Terma Garden CEO’su Tevfik Talas, projenin farkli bir anlayisla ele alindigini belirterek, ‘’Terma Garden Otelimiz sadece tatil için degil, termal suyun gücü ile yenilenmek, dinlenmek ve gençlesmek için de dizayn ediliyor. Biz buna yeni nesil termal diyoruz. Sadece bir otel konforu degil ayni zamanda otel ve yasam kompleksi olarak yeni nesle hitap ederek termal otel konseptinde kabuk degistiriyoruz. Termal otellerin de ‘lüks tatil’ ve ’ekonomik tatil’ seçeneklerini birlestirerek hizmet sunabilecegini gösteren bir otel insa ediyoruz” dedi.

Yeni nesil otelcilik anlayisini vurgulayan Talas, sosyal donatilari güçlü bir otel insa ederek genç nesile de hitap edeceklerini söyledi.



Yerli ve yabanci gençleri termale çekecek

Talas sosyal donatilarina güvendiklerini belirterek söyle konustu:

“Türkiye’de termali daha çok yasli kitlenin tercih ettigini görüyoruz. Hedefimiz otelimizde yerli-yabanci gençleri termale çekmek.’’ Avrupa’da genç kitlenin termali fiziksel sorunlari önleyici ve dinlenme olarak gördügünü vurgulayan Talas, otellerinde yaptiklari eglence, tatil, spor alanlariyla genç turist profilinin ilgisini çekmeyi basardiklarini ifade etti.

Talas, bu sosyal alanlarla yerli ve yabanci gençleri yeni nesil termale çekeceklerini vurgulayarak, “Sik otellerin hayata geçmesi ile geçmiste hamam kültürü olarak algilanan kaplica ve termal otellerin simdi yeni nesil donanimli oteller ile yerli ve yabanci gençleri termale çekecegiz.”

Termal otellerin 12 ay boyunca hizmet verdigi için sürekli istihdam sagladigini vurgulayan Talas, “Bu yönüyle de ülke ekonomisine katkisi oldukça yüksek” dedi

Terma Garden’da yok yok

Dünya kabuk degistirirken Terma Garden Yönetimi de yeni nesil termal anlayisi ile hizmete baslayacak, 32 bin 500 metrekare kapali alan sahip olan proje; stüdyo tipi 1+0, 1+1 ve 3+1 dubleks olmak üzere farkli oda seçeneklerinden olusan 53 ile 240 metrekare arasinda degisen dokuz farkli seçenekte 432 odadan olusuyor.

12 bin metrekare yesil alan ve 3 bin 500 metrekare kadin, erkek ayri SPA Merkezi. 750 kisilik dünya mutfagina sahip restoran, 5 yildizli Terma Garden’da mimariye uygun ticari alanlar. Market, kuaför, hediyelik esya dükkâni, kafe gibi disariya ihtiyaç duyulmayacak her türlü ürünün bulunabildigi pek çok magaza seçeneginin oldugu AVM yer aliyor.

300 dönüm ormana komsu olan Terma Garden, doga ile iç içe vakit geçirebileceginiz yürüyüs parkurlari, spor alanlari, çocuk parki ve piknik alanlari ile yesile duydugunuz hasreti sona erdirecek.

Terma Garden’da ailelere özel bes açik havuz, kadinlara özel açik havuz, karma açik havuz, çocuk havuzu, aquapark, iki büyük yapay gölet, on dokuz aile locasi, çocuk parki, amfi tiyatro ve yüz alti araçlik açik otopark da mevcut.
Kaynak: İHA