Cumhurbaskani Erdogan, Telefonla Vatandaslarla Görüstü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani, AK Parti Osmaniye 1’inci sira milletvekili adayi Derya Yanik, seçim çalismalari çerçevesinde Türkmen beldesini ziyaret etti. Burada Bakan Yanik’in telefonla aradigi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, vatandaslarla görüstü.

Cumhurbaskani Erdogan, Telefonla Vatandaslarla Görüstü
AK Parti Türkmen Beldesi teskilatinda partililerle bir araya gelen Yanik, 14 Mayis seçimlerinin önemine vurgu yapti. Bakan Yanik, Cumhur Ittifaki olarak Osmaniye’de en yüksek oyu alarak Meclis’e 4 milletvekiliyle gideceklerini belirtti.

Yanik, konusmasinin ardindan sürpriz bir telefon görüsmesi gerçeklestirdi. Telefon hattinin diger ucunda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in oldugunu söylemesi, Türkmen Belde Teskilati’nda heyecanla karsilandi. Rahatsizligi sonrasi doktorlarinin tavsiyesi üzerine istirahat eden Cumhurbaskani Erdogan, belde vatandaslarina seslenerek, “Degerli Türkmen Beldeli, Osmaniyeli kardeslerim. Bu mübarek cuma gününde sizleri en kalbi duygularimla selamliyorum. Herkesin cumasi mübarek olsun. 14 Mayis simdiden hayirli olsun diyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun” dedi.

Vatandaslar Erdogan’in konusmasina alkislarla karsilik verdi. Söz alan bazi vatandaslar ise Cumhurbaskani Erdogan’a ’Geçmis olsun’ dileklerini iletti.
Kaynak: İHA