Baskan Basdegirmen, Emekliye Ayrilan Personellere Plaket Verdi

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügünde emekliye ayrilan personellerle bir araya geldi, bugüne kadar yapmis olduklari çalismalar için tesekkür edip, plaket verdi.

Baskan Basdegirmen, Emekliye Ayrilan Personellere Plaket Verdi
Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü’nde görevli 14 personel, Emeklilikte Yasa Takilanlar (EYT) olarak bilinen yasal düzenleme çerçevesinde emekliye ayrildi. Emekliye ayrilan personeller beraber çalistiklari mesai arkadaslarina yemek ikraminda bulundular. Yemek ikramina Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de katildi.

Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürü Veli Üstas, emekliye ayrilan personele bundan sonraki hayatlarini aileleriyle birlikte saglikli geçirmeleri temennisinde bulundu.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, uzun yillardir Isparta’ya emek veren 14 personelin emekliye ayrildigini belirtti.

Baskan Basdegirmen, “Sayin Cumhurbaskanimizin en son yapmis oldugu çalismalardan birisi olarak EYT çerçevesinde Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügümüzde görevli 14 arkadasimiz emekli oldu. Arkadaslarimiz güzel bir kadirsinaslik göstererek arkadaslarina yemek ikram edip, vedalasmak istemisler. Bizi de baskan yardimcilarimizla davet ettiler, biz de katildik. Rabbim burada çalisan tüm arkadaslarimiza saglik, sihhat ve afiyet içerisinde emekliligi yasamayi nasip etsin. Yapmis oldugunuz isin ne kadar önemli ve degerli oldugunun bilincindeyim. Çok büyük emeklerle hizmet ediyorsunuz. Gece gündüz demeden emek veriyorsunuz. Yapmis oldugunuz çalismalardan dolayi size tesekkür ediyorum. 14 arkadasimiza da bundan sonra emeklilik yasantilarinda, ikinci baharlarinda aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu, hayirli uzun ömürler diliyorum. Sizlere yemek vererek vedalasmalari da güzel bir davranis olmus. Kendilerine bu davranislarindan dolayi da tesekkür ediyorum. Insallah diger birimlerimize de güzel bir örnek olur” dedi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Emekliliginiz hayirli olsun” diyerek emekliye ayrilan personellere plaket verdi.
Kaynak: İHA