Önce 2 Çay Ocagini, Sonra Seyir Halindeki Araci Kursunladi

Çorum’da 2 ayri çay ocagini kursunlayan sahis, seyir halindeki bir araca da silahli saldirida bulundu. Açilan ates sonucu kaçan ve bir benzin istasyonuna siginan araç sürücüsü, kendisini kovalayan Oguzhan A. ve yanindakiler tarafindan darp edildi.

Önce 2 Çay Ocagini, Sonra Seyir Halindeki Araci Kursunladi
Olay, Çorum-Ankara karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ögle saatlerinde iki ayri is yerini kursunladiktan sonra otomobiliyle kaçan Oguzhan A., bu kez de çevre yolu üzerinde K.Ç. yönetimindeki araca ates açti. Kaçmaya baslayan K.Ç. bir benzin istasyonuna sigindi. K.Ç.’nin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Benzin istasyonuna gelen Oguzhan A. ve yanindakiler burada K.Ç.’yi darp ederek kaçti. Yarali K.Ç., olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Araçta ise maddi hasar olustu.

Polis ekiplerinin kovalamacasi sonucu kaçan süphelilerden birisi yakalanirken, Oguzhan A. ve yaninda bulunan diger sahislarin yakalanmasi için polis ekiplerinin çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA