Kemer'e Yapilacak Aile Sagligi Merkezi Için Protokol Imzalandi

Antalya Valisi Ersin Yazici, hayirseverler Emin Gül ve Emel Kurga ile Kemer ilçesinde yapilacak olan “Aslanbucak Mahallesi Aga Mustafa Gül Aile Sagligi Merkezi” protokolünü imzaladi.

Kemer'e Yapilacak Aile Sagligi Merkezi Için Protokol Imzalandi
Vali Ersin Yazici, hayirsever Emin Gül ve Emel Kurga ile Kemer ilçesinde 120 metrekare alana 2 hekimli olarak yapilacak olan “Aslanbucak Mahallesi Aga Mustafa Gül Aile Sagligi Merkezi” protokolünü imzaladi. Vali Yazici baskanliginda Antalya Valiliginde düzenlenen protokol törenine Il Saglik Müdürü Ismail Basibüyük, hayirsever Emin Gül ve Emel Kurga katildi.

"Hayirseverlerimiz iyi ki var"

Antalya’nin hayirseverler bakimindan çok güçlü bir sehir olduguna deginerek sözlerine baslayan Vali Yazici; “Hayirseverlerimiz egitimden sagliga birçok noktada sehrimize deger katmaya devam ediyor. Turizmde öncü sehir Antalya’miz, hayirseverde de öncü sehir. Sunu cani gönülden söylüyorum ki bu isin parayla bir ilgisi yok. Kalpte bir güzellik olmayinca çogu kisiye nasip olamiyor. O yüzden hep diyorum, bu is para isi degil gönül isidir. Hem vatandas hem de bir Vali olarak sizlere tesekkür ediyorum. Allah sayinizi arttirsin. Sizin gibi gönlü güzel hayirseverlerimiz iyi ki var. Sag olun var olun” ifadelerini kullandi.

"Katkisi çok büyük"

Ne zaman ihtiyaç olunsa hayirseverlerin destege hazir olduklarini dile getiren Vali Yazici sunlari söyledi: “Ne zaman ihtiyacimiz olsa hayirseverlerimiz hem bina yapiminda hem de maddi destek anlaminda yardima hazir. Antalyali hayirseverlerimiz hayir noktasinda adeta yarisiyor. Ben tüm hayirseverlerimize tekrardan tesekkür ediyorum. Allah hayirlarini kabul etsin. Hayirseverlerimizin sehrimize yapmis oldugunuz bu katki bizler için çok degerli. El birligiyle sehrimize katki sunacagiz. Turizmin baskenti Antalya’mizi her anlamda öncü yapacagiz.”

"Bu ayki 5. protokolümüz"

Hayirseverlerle imzalanan protokollerin tüm hiziyla devam ettigine vurgu yapan Vali Yazici; “Çok büyük ve güçlü bir devletimiz var. Devletimiz hem saglik alaninda hem de diger alanlarda yatirimlarina tüm hiziyla devam ediyor. Ancak sizin gibi hayirseverler sayesinde devletimizin yükü hafifliyor. Her zaman dedigimiz gibi Antalya turizmin baskenti oldugu gibi gönlü bol insanlarinda baskenti. Hayirseveri bol bir sehir. Özellikle son zamanlarda hayirseverlerimizle protokollerimiz tüm hiziyla devam ediyor. Bugün imzalamis oldugumuz protokol, Nisan ayi basindan itibaren hayirseverlerimizle imzaladigimiz 5’inci protokol. Bu gerçekten müthis bir sayi. Diger görev yaptigim illerde de birçok hayirseverimizle protokol imzaladim. Ama Antalya gerçekten bu konuda çok sansli. Türk milleti adina Antalya’miz adina yaptiginiz her sey için tesekkür ederiz.” diye konustu.

"4’ü saglik alaninda"

Antalya’nin son yillarda güçlenen saglik altyapisiyla saglik alaninda da adindan söz ettirdigine dikkat çeken Vali Yazici sunlari kaydetti: “Gönlü güzel hayirseverlerimizin destegiyle protokollerimiz hiz kesmeden devam ediyor. Hayirseverlerimizle imzalamis oldugumuz son 5 protokolün 4’ü saglik alaninda. Antalya’mizin güçlü bir saglik alt yapisi var. Bu imzalanan protokollerle de saglik alanindaki gücümüze güç katacagiz. Hayirseverimize yaptigi katkilardan dolayi tekrardan tesekkür ediyorum”.

Imzalanan protokolle, Kemer’de 120 metrekarelik alana yapilacak olan “Aslanbucak Mahallesi Aga Mustafa Gül Aile Sagligi Merkezi”nin 8 ay içerisinde tamamlanacagi bilgisi verildi.

Kaynak: İHA