Germencik'te 23 Nisan Çocuk Senligi Heyecani

Germencik Belediyesi’nin her yil düzenledigi 23 Nisan Çocuk Senligi bu yil da dolu dolu geçti. Vatandaslarin da yogun ilgi gösterdigi senlikte çocuklar, doyasiya eglendi.

Germencik'te 23 Nisan Çocuk Senligi Heyecani


Ramazan Bayrami’nin son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na özel etkinlikler düzenleyen Germencik Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir gün yasatti. 23 Nisan Pazar günü Germencik Cumhuriyet Meydani ile Ortaklar Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen senlikler, miniklerin eglenceli anlari ile renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlige katilan çocuklar, sisme oyun alanlari, zeka ve beceri oyunlari, ödüllü yarismalar, yüz boyama etkinligi, palyaço, dev maskotlar esliginde eglenceli aktivitelerle keyifli zaman geçirdi.

Germencik Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Merkezi’nde devam eden etkinliklerde de minikler keyifli bir gün geçirdi. Kültür sanat ve spor merkezinde ögrendiklerini ailelerine sergileyen miniklerin gösterisi, büyük takdir topladi. 23 Nisan’a özel yas pastanin da kesildigi etkinlikler, ikramlarla devam etti.

Çocuklara yönelik etkinliklerin sürecegini ifade eden Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami vesilesiyle Germencik Cumhuriyet Meydani ve Ortaklar Cumhuriyet Meydaninda düzenledigimiz çocuk senligi etkinliklerimizde çocuklarimiz doyasiya eglendi. Onlarin mutlulugu bizim en büyük motivasyonumuz. Mutlu çocuklar, mutlu aileler, mutlu bir toplum.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA