Cengiz Arslan, Çameli'yi Minik Baskanlara Emanet Etti

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle koltugunu gelecegin teminati olan çocuklara devretti.

Cengiz Arslan, Çameli'yi Minik Baskanlara Emanet Etti


Çameli Beldiyesi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bu yil da temsili koltuk devretme töreni gerçeklestirildi.

Atatürk Ortaokulu 5. sinif ögrencileri Fatmanur Yilmaz, Kivanç Kandemir ve Miray Çetinkaya, Okul Müdürü Bekir Özdemir ve Müdür Yardimcisi Ebru Yilmaz Esmeli esliginde Belediye Baskani Cengiz Arslan’i makaminda ziyaret ettiler.

Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, temsili olarak baskanlik koltugunu 5. sinif ögrencisi Kivanç Kandemir, Fatmanur Yilmaz ve Miray Çetinkaya’ya devretti. Baskan Kivanç Kandemir, telefonla ilgili birim müdürlerini ve meclis üyesini arayarak yapilacak isler hakkinda bilgi aldi. Belediye Baskani Cengiz Arslan da halefine 2014 yilindan itibaren ilçede yapilan dev yatirimlar ile egitim ögretimde neler yaptiklarini anlatti. Arslan, çocuk ve gençlerin bos zamanlarini degerlendirebilecekleri, yeni bir seyler ögrenebilecekleri ve de sosyallesecekleri gençlik merkezini ilçeye kazandirdiklarini dile getirdi.

Baskan Arslan, devir teslim esnasinda yaptigi konusmada; "Bugün milletin bagimsizliginin teminati olan TBMM’nin kurulusunun 103. yildönümü ile ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlamanin onur ve gururunu yasiyoruz. Yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin, ülkemize büyük katkilar saglayacagini yürekten inaniyorum. Çocuklarimiz için güzel bir gelecek hazirlamak için gayret ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA