Cenk Tosun Açiklamasi 'Birlik Ve Beraberlik Içinde Güzel Bir Gün Oldu'

Besiktas’in golcü oyuncusu Cenk Tosun, çocuklarla birlikte güzel vakit geçirdiklerini söyleyerek, “Birlik ve beraberlik içinde güzel bir gün oldu” dedi. Salih Uçan ise, “Ailelerimiz ve çocuklarimizla güzel vakit geçirdik” diye konustu.

Besiktas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni Nevzat Demir Tesisleri’nde organize ettigi etkinlik ile kutladi. Organizasyonda Ihlas Haber Ajansi muhabirlerine konusan Besiktasli oyuncular Cenk Tosun ve Salih Uçan, açiklamalarda bulundu.

Yapilan organizasyonun güzel bir atmosfer olusturdugunu dile getiren Cenk Tosun, “Güzel bir gün oluyor. Kulüp olarak düzenlenen bu organizasyona biz de çocuklarimizi getirdik. Disaridan katilan çocuklar da var. Depremzede çocuklarimiz da bu yil etkinlikte yer aldi. Çocuklarimizi bu sekilde mutlu etmek bizleri de mutlu ediyor. Gerçekten birlik ve beraberlik içinde güzel bir atmosfer olustu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Etkinlik sayesinde güzel vakit geçirdiklerini dile getiren Salih Uçan ise, “Herkesin bayramini kutluyorum. Kulübümüz böyle bir program düzenledi.

Çok da iyi oldu. Ailelerimiz ve çocuklarimizla birlikte güzel vakit geçirdigimiz bir gün yasiyoruz. Milletimizin Ramazan Bayrami ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlarim” açiklamalarinda bulundu.
Kaynak: İHA