Çekmeköy'de Hayvanat Bahçesinde 23 Nisan Coskusu

Çekmeköy Hayvanat Bahçesi’nde düzenlenen ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Çekmeköy'de Hayvanat Bahçesinde 23 Nisan Coskusu
Ramazan Bayrami’nin son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Çekmeköy Hayvanat Bahçesi’nde coskuyla kutlandi. Konser öncesinde çocuklar için alanda vantrolog, jonglör ve Buble Show gösterisi düzenlendi.

Iki bayrami bir arada karsilayan aileler ve çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni coskuyla karsiladi. Etkinlik alanina aileleriyle birlikte gelen çocuklar dogayla iç içe düzenlenen etkinlikte keyifli anlar yasadi. Düzenlenen yarismalar renkli görüntülere sahne oldu. Çekmeköy Hayvanat Bahçesinde gerçeklesen etkinlige yogun ilgi gösterildi.

“Bayram coskusunu paylasmanin mutlulugunu yasiyoruz”

Çekmeköy Hayvanat Bahçesi yetkilisi Burak Memisoglu, “Çekmeköy Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde hem 23 Nisan Coskusu hem Ramazan Bayrami hem de açilis yil dönümümüze denk gelmesiyle 3’lü bayram coskusu yasiyoruz. Çocuklarimizin burada yüz boyama etkinlikleri, buble sovlar ve çocuk konserleri gibi egitici ve ögretici faaliyetleri gerçeklesti. Hayvan dostlarimizi seviyorlar. Aileler, çocuklar, yaslisi, engellisi bugün çok mutlu oldular. Bizler de bu bayram coskusunu kiymetli ziyaretçilerimiz ile paylasmanin mutlulugunu yasiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA