AK Parti Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Kökçe, Küçükçekmece'de Çocuklarla Bulustu

AK Parti 28. Dönem Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Halime Kökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda Küçükçekmece’de çocuklarla bulustu. Çocuklara oyuncak ve seker dagitan Kökçe, onlarla oyunlar da oynadi.

AK Parti Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Kökçe, Küçükçekmece'de Çocuklarla Bulustu
Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti), 14 Mayis seçim çalismalari kapsaminda 1, 2 ve 3. bölge milletvekili adaylari her gün bir ilçede seçim programlari düzenlemeye devam ediyor. AK Parti 28. Dönem Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Halime Kökçe de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda önce Halkali’da bulunan Millet Bahçesi’nde çocuklarla bulustu. Burada çocuklara seker dagitan vekil adayi zaman zaman onlarla oyun da oynadi.

Çevre ve Sehircilik Bakanligi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayrami vesilesiyle düzenledigi “Çevre ve Çocuk Senligi” gün boyu devam etti. Çocuklar hem çevre bilinci ile egitici oyunlar oynarken hem da doyasiya eglendiler. Daha sonra Küçükçekmece Gölü çevresindeki parklarda oynayan çocuklari ziyaret eden vekil adayi çocuklara oyuncak ve boyama kitabi hediye etti.

“Türkiye çocuklarin bayrami oldugu tek ülke”

Esnaf ziyaretlerinin ardindan 23 Nisan etkinliklerine katildigini dile getiren AK Parti 28. Dönem Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Halime Kökçe, “Bugün hem Ramazan Bayramimizin 3. günü hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimiz. Türkiye, çocuklarin bayrami oldugu tek ülkedir. Algiya kapilmis bir vatandas profili yok, emin olun. Sahadaki herkes, güçlü Türkiye bilinciyle nereye oy vereceginden çok emin. Neye özen gösterirseniz orada refleks sahibi olursunuz. Biz o tatsiz olay yasandiginda kasitli bir davranis olmadigini söyledik ancak, siz neye ihtimam gösterirseniz o konuya daha dikkatli oluyorsunuz. Bu ülkenin kutsalina mukaddesatina deger veriyorsaniz, zaten gözünüz orayi görüyor. Eger görmüyorsaniz orada dikkat eksikliginiz var. Yani CHP bugüne kadar yaptiklari ile bizi sasirtmadi. Siz kirk yilin basi Çanakkale’ye giderek o suura sahip olmuyorsunuz” dedi.

Kaynak: İHA