Milletvekili Tin'den Üreticilere Hibe Destegi Müjdesi

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayi Sahin Tin, Kirsal kalkinma, ekonomik ve tarima dayali altyapi yatirimlarin desteklenmesi programinda Denizli’de toplamda 157 proje için Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan 50 milyon 947 bin 201 TL’lik yatirima karsilik 25 milyon 437 bin 535 TL yatirimcilara hibe destegi verilecegini müjdeledi.

Milletvekili Tin'den Üreticilere Hibe Destegi Müjdesi


Denizli AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayi Sahin Tin, Kirsal Kalkinma, Ekonomik ve Tarima Dayali Altyapi Yatirimlarinin Desteklenmesi Programinda Denizli’de 157 projeye Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan 50 milyon 947 bin 201 TL’lik yatirim yapilacagini ve bu yatirimlarin desteklenmesi için 25 milyon 437 bin 535 TL hibe destegi saglanacagini müjdeledi. Tavas’in Karahisar Mahallesi ziyaretinde konuyla ilgili açiklamalarda bulunan milletvekili Tin, bu program dahilinde Denizli’nin kirsal alanlarinda tarimsal faaliyetlerin gelistirilmesi ve tarimsal üretimin artirilmasini hedeflediklerini söyledi.

Basta altyapi yatirimlari A is planinda toplam 144 projeye 14 milyon 803 bin 920 TL yatirima karsilik 7 milyon 365 bin 895 TL, B is plani dahilinde toplam 3 projeye 1 milyon 62 bin 31 TL yatirima karsilik 531 bin 15 TL’lik hibe desteginde bulunacagini ifade eden Tin, ayrica ekonomik yatirimlar çerçevesinde toplam 10 projeye de 35 milyon 81 bin 250 TL yatirima karsilik 17 milyon 540 bin 625 TL’lik hibe destegi verilecegini müjdeledi.

“Eli öpülesi çiftçimizin hep yaninda olacagiz”

Denizli’nin tarim potansiyelinin yüksek oldugunu ve bu yatirimlarla birlikte tarim sektörünün daha da güçlenecegini ifade eden Tin, böylelikle bölgedeki üreticilerin daha rekabetçi hale gelecegini ve tarim ürünleri ihracatinin da artacagini söyleyen Denizli AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayi Sahin Tin “Üreticinin ve yatirimcinin her daim yanindayiz. Tarima dayali ekonomik yatirimlara hibe destegi sagliyoruz. Denizli üreten bir kent, Denizli’mizin tarimsal üretimini daha da artiracagiz. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da eli öpülesi çiftçimizin hep yaninda olacagiz, onlara güç ve destek verecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA