Kusadasi'nda Yesil Alan Çalismalari Sürüyor

“Daha Yesil Bir Çevre” hedefiyle yürüttügü çalismalari sürdüren Kusadasi Belediyesi, kente kazandirdigi park ve yesil alanlari çocuklar ve aileler için daha huzurlu ve güvenli bir hale getirmek amaciyla belirlenen noktalara güvenlik kamerasi yerlestirmeyi sürdürüyor.

Kusadasi'nda Yesil Alan Çalismalari Sürüyor


Son bir yilda kente 85 bin 475 metrekare yesil alan kazandiran Kusadasi Belediyesi, kent sakinlerinin yesil alanlarda daha huzurlu ve güvenli vakit geçirebilmeleri için gerekli önlemleri almayi da ihmal etmiyor. Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli ekipler, siklikla ziyaret edilen 12 parki, 24 saat kayit yapan güvenlik kameralari araciligiyla güvenli hale getirdi. Ilk etapta pilot olarak belirlenen Bülent Ecevit Parki, Pako Köpek Egitim Parki, Fuat Akkus Parki, Mehmet Alkisli Parki ve Yakup Ziya Tan Parki’na güvenlik kamera sistemi kuran ekipler, son olarak Park ve Bahçeler Müdürlügü Serasi, Kütüphane, Tarik Akan, Uydukent, Kardes Sehir, Zehra Kosova ve Spor Parki’na güvenlik kameralari yerlestirdi. Çalismalarin tamamlanmasinin ardindan kentteki parklar daha güvenli bir hal alacak.

Kusadasi Belediyesi tarafindan yakin zamanda kente kazandirilan Tarik Akan Parki’nda vakit geçiren Mehmet Nuri Gül, “Belediyemiz tarafindan yapilan çalismalari takdir ediyorum. Benim iki tane küçük yegenim var. Sik sik parka gelip oyun oynuyorlar. Sürekli aklimiz onlarda kaliyordu. Kameralarin takilmasi ile artik içimiz daha rahat olacak. Çocuklar güvenle vakit geçirebilecekler. Kusadasi Belediyesi’ne hizmetleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA